Povezane vesti
Sve je jasno! Mima i Gruja se odali pred zadrugarima, ona ga molila da ne oda njihovu tajnu!
Alo 21.01.2022
Gruja tvrdi da mu ona govori da ga voli. U toku emsije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Milani Šarac kako bi se nastavila tema vezana za odnos nje i Nikole Grujića. - Rekla sam da volim da se družim, ne mogu da pazim da li će… »
Jedino dobro je da nemaju komunikaciju Zadrugari složni protiv zbližavanja Dragojevića, Zola otkrio zašto Car nije pored…
Alo 21.01.2022
Dali su svoj sud. U toku je emisija "Gledanja snimaka". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lazaru Čoliću Zoli da prokomentariše prethodni klip i odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara. Foto: Youtube/Printscreen - On je konačno svestan težine… »
Dalila grcala u suzama nakon carevih reči! Filip odustao od nje: Ja njoj ne mogu da pomognem, šta ja imam s tim?
Alo 21.01.2022
Nikako da se slegnu strasti! U toku je emisija Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić. Zadrugari su pogledali novi klip, Filipa Cara i Lazara Čolića Zole dok pričaju o Dalili Dragojević. Foto: Youtube/Printscreen - I to ono što sam sinoć rekao… »
Vesti dana »
Počela blokada Visoke poslovne škole: Direktorka podržala studente
Nedeljnik pre 56 minutajoš 25 povezanih
"Krivi su Izrael, Amerika i jedna zemlja iz komšiluka": Iran se oglasio prvi put nakon Asadovog pada
Blic pre 56 minutajoš 23 povezane
Opozicija podnela zahtev za razrešenje Ane Brnabić s mesta predsednice parlamenta
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih
Advokat Prijović: Više razloga za obustavu rada, najvažnija tačka – mešanje vlasti u pravosuđe
Novi magazin pre 44 minutajoš 13 povezanih