Povezane vesti

Ovo je tako jadno, tu nema ljubavi Marko Đedović ogolio odnos Dalile, Dejana i Cara, pa ovog zadrugara poslao u izolaciju!

Ovo je tako jadno, tu nema ljubavi Marko Đedović ogolio odnos Dalile, Dejana i Cara, pa ovog zadrugara poslao u izolaciju!

Alo 22.01.2022
Doneo konačnu odluku. U toku su Nominacije. Došao je red na Marka Đedovića da bira između Dalile i Cara. Foto: Youtube/Printscreen - Ovde nije samo jedna osoba kriva. Ne znam šta bih rekao, ali njima vlada dosta stvari koje nisu ljubav, ovde ima… »
Bez imalo milosti: Evo joj aplauz od mene Dejan ponizio Dalilu kao nikada pre, Dragojevićka grcala u suzama!

Bez imalo milosti: Evo joj aplauz od mene Dejan ponizio Dalilu kao nikada pre, Dragojevićka grcala u suzama!

Alo 22.01.2022
Izlaganje kojim je šokirao sve. U toku su Nominacije. Došao je red na Dejana Dragojevića da bira između svoje bivše supruge Dalile i Cara. Foto: Youtube/Printscreen - Ne znam odakle da krenem, izmislim kasžem, ne znam šta bih rekao. Ne bih ni… »
Ona je najpokvarenija, najpodlija osoba, najveće zlo! Stefan Karić i Sale Luks brutalno izvređali Dalilu, Dragojevićka…

Ona je najpokvarenija, najpodlija osoba, najveće zlo! Stefan Karić i Sale Luks brutalno izvređali Dalilu, Dragojevićka…

Alo 22.01.2022
Nije je štedeo. U toku su Nominacije. Došao je red na Stefana Karića da bira između Dalile i Cara. Foto: Youtube/Printscreen - Čula je mene Dalila mnogo puta, govorila je da joj je važno moje mišljenje, ali me nikada nije poslušala. Ona sada žali… »

Vesti dana »