Повезане вести

Ово је тако јадно, ту нема љубави Марко Ђедовић оголио однос Далиле, Дејана и Цара, па овог задругара послао у изолацију!

Ово је тако јадно, ту нема љубави Марко Ђедовић оголио однос Далиле, Дејана и Цара, па овог задругара послао у изолацију!

Ало 22.01.2022
Донео коначну одлуку. У току су Номинације. Дошао је ред на Марка Ђедовића да бира између Далиле и Цара. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Овде није само једна особа крива. Не знам шта бих рекао, али њима влада доста ствари које нису… »
Без имало милости: Ево јој аплауз од мене Дејан понизио Далилу као никада пре, Драгојевићка грцала у сузама!

Без имало милости: Ево јој аплауз од мене Дејан понизио Далилу као никада пре, Драгојевићка грцала у сузама!

Ало 22.01.2022
Излагање којим је шокирао све. У току су Номинације. Дошао је ред на Дејана Драгојевића да бира између своје бивше супруге Далиле и Цара. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Не знам одакле да кренем, измислим касжем, не знам шта бих… »
Она је најпокваренија, најподлија особа, највеће зло! Стефан Карић и Сале Лукс брутално извређали Далилу, Драгојевићка…

Она је најпокваренија, најподлија особа, највеће зло! Стефан Карић и Сале Лукс брутално извређали Далилу, Драгојевићка…

Ало 22.01.2022
Није је штедео. У току су Номинације. Дошао је ред на Стефана Карића да бира између Далиле и Цара. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Чула је мене Далила много пута, говорила је да јој је важно моје мишљење, али ме никада није… »

Вести дана »