Povezane vesti
Ovo je tako jadno, tu nema ljubavi Marko Đedović ogolio odnos Dalile, Dejana i Cara, pa ovog zadrugara poslao u izolaciju!
Alo 22.01.2022
Doneo konačnu odluku. U toku su Nominacije. Došao je red na Marka Đedovića da bira između Dalile i Cara. Foto: Youtube/Printscreen - Ovde nije samo jedna osoba kriva. Ne znam šta bih rekao, ali njima vlada dosta stvari koje nisu ljubav, ovde ima drugih… »
Bez imalo milosti: Evo joj aplauz od mene Dejan ponizio Dalilu kao nikada pre, Dragojevićka grcala u suzama!
Alo 22.01.2022
Izlaganje kojim je šokirao sve. U toku su Nominacije. Došao je red na Dejana Dragojevića da bira između svoje bivše supruge Dalile i Cara. Foto: Youtube/Printscreen - Ne znam odakle da krenem, izmislim kasžem, ne znam šta bih rekao. Ne bih ni savetovao… »
Ona je najpokvarenija, najpodlija osoba, najveće zlo! Stefan Karić i Sale Luks brutalno izvređali Dalilu, Dragojevićka…
Alo 22.01.2022
Nije je štedeo. U toku su Nominacije. Došao je red na Stefana Karića da bira između Dalile i Cara. Foto: Youtube/Printscreen - Čula je mene Dalila mnogo puta, govorila je da joj je važno moje mišljenje, ali me nikada nije poslušala. Ona sada žali a ne… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 8. avgust: Pakleni kraj nedelje, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 25 minutajoš 21 povezana

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih

Saobraćajne nesreće u Beogradu, hitna imala pune ruke posla: Veći broj povređenih tokom noći
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Beogradski vodovod: Više ulica na Vračaru i Voždovcu danas bez vode
N1 Info pre 15 minutajoš 5 povezanih