Povezane vesti
Zoran Đorđević: Šolakov Matriks za Srbiju u kom su on i Đilas vlasnici istine
Večernje novosti 22.01.2022
Foto Tanjug Kaže, između mnogobrojnih svojih, već mesecima ponavljanih laži, medijski mogul i sledeće: "Mislim da 60 odsto populacije, nažalost, živi Matriks, gde svaka informacija koja im dolazi je vrlo kontrolisana, dolazi iz jednog izvora." To je… »
Šolak za MSNBC: Šezdeset odsto građana Srbije živi Matriks (VIDEO)
Danas 22.01.2022
Osnivač United Grupe Dragan Šolak izjavio je za televizijsku mrežu MSNBC da je „situacija sa slobodom govora i slobodom medija u Srbiji vrlo ozbiljna“. „Mislim da najbliže što možemo objasniti ovo je da pomenemo Matriks, svi smo gledali film.“ „Mislim da… »
Vesti dana »

Očekujte hitna upozorenja! Nevreme stiže u Srbiju, RHMZ popalio meteoalarme: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 37 minutajoš 31 povezana

Kamčatka se opet trese: Nov jak zemljotres, eruptirao ogromni vulkan, opasnost od cunamija FOTO VIDEO
Nova pre 47 minutajoš 15 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Pravda pre 52 minutajoš 13 povezanih

Ovo su detalji Rastinog hapšenja: Filmska akcija policije, upali mu u hotelsku sobu
Nova pre 2 minutajoš 13 povezanih

Putevi Srbije: U petak registrovan najveći protok saobraćaja od kada se on beleži
Moj Novi Sad pre 57 minutajoš 11 povezanih