Povezane vesti

Podrška otpuštenom nemačkom admiralu! Inspektor nemačke vojske: Sve što je rekao o Putinu i Krimu je istina! Video

Kurir 23.01.2022
Bivši generalni inspektor nemačkog Bundesvera Harald Kujat izjavio je u nedelju da ne vidi osnova za disciplinsku akciju protiv šefa nemačke ratne mornarice, viceadmirala Kej-Ahima Šonbaha, koji je podneo ostavku zbog njegovih izjava o Krimu, i da je… »

"Zaslužuje poštovanje": Bura u Nemačkoj: Komandant mornarice podneo ostavku zbog izjave o putinu

Blic 23.01.2022
Komandant nemačke mornarice Kaj-Ahim Šenbah podneo je ostavku nakon što se našao na meti kritika zbog izjave da ruski predsednik Vladimir Putin zaslužuje poštovanje i da Kijev nikad neće povratiti Krim od Moskve. - Zatražio sam od ministarke… »

Zapovjednik njemačke mornarice dao ostavku zbog komentara o Putinu

Al Jazeera 23.01.2022
Njegova izjava da ruski predsjednik Vladimir Putin zaslužuje poštovanje i da se Krim koji je okupirala Rusija “nikad neće vratiti Ukrajini”, dobila brojne kritike. Zapovjednik njemačke mornarice u subotu je odstupio s dužnosti nakon što je… »

"Skandal" u Nemačkoj: Komandant podneo ostavku; "Krim je izgubljen"

B92 23.01.2022
Krim je "izgubljen" za Ukrajinu, rekao je načelnik nemačke mornarice Kaj-Ahim Šenbah. Posle oštrih kritika, ponudio je ostavku, a ministarka je prihvatila. Odnosi između Kijeva i Berlina ni inače nisu sjajni ovih dana. "Zamolio sam gospođu… »

Ostavka šefa nemačke mornarice posle spornih izjava o Ukrajini

Slobodna Evropa 23.01.2022
Šef nemačke mornarice, viceadmiral Kaj-Ahim Šenbah (Kay-Achim Schönbach) podneo je ostavku posle spornih izjava o krizi u Ukrajini, objavio je u subotu uveče, 22. januara, portparol Ministarstva odbrane. Viceadmiral koji je, između ostalog, ocenio… »

Šef nemačke mornarice podneo ostavku nakon izjava o Ukrajini i Putinu

Nova 23.01.2022
Šef nemačke mornarice Kaj-Ahim Šenbah podneo je ostavku na svoju funkciju posle spornih izjava o krizi u Ukrajini, objavio je sinoć portparol ministarstva odbrane. Viceadmiral koji je između ostalog ocenio kao glupost ideju da Rusija hoće da zauzme… »

Načelnik nemačke mornarice odlazi zbog izjava o Ukrajini

Dojče vele 23.01.2022
Krim je „izgubljen“ za Ukrajinu, rekao je načelnik nemačke mornarice Kaj-Ahim Šenbah. Posle oštrih kritika, ponudio je ostavku, a ministarka je prihvatila. Odnosi između Kijeva i Berlina ni inače nisu sjajni ovih dana. „Zamolio sam gospođu… »

Ostavka šefa nemačke mornarice posle spornih izjava o Ukrajini

Danas 23.01.2022
Šef nemačke mornarice Kaj-Ahim Šenbah podneo je ostavku na svoju funkciju posle spornih izjava o krizi u Ukrajini, objavio je sinoć portparol ministarstva odbrane. Viceadmiral koji je između ostalog ocenio kao glupost ideju da Rusija hoće da zauzme… »

Ostavka šefa nemačke mornarice posle spornih izjava o Ukrajini

N1 Info 23.01.2022
Šef nemačke mornarice Kaj-Ahim Šenbah podneo je ostavku na svoju funkciju posle spornih izjava o krizi u Ukrajini, objavio je portparol ministarstva odbrane. Viceadmiral koji je između ostalog ocenio kao glupost ideju da Rusija hoće da zauzme… »

Komandant nemačke mornarice podneo ostavku zbog izjave o Putinu

RTV 23.01.2022
BERLIN - Komandant nemačke mornarice Kaj-Ahim Šenbah podneo je ostavku danas nakon što se našao na meti kritika zbog izjave da ruski predsednik Vladimir Putin zaslužuje poštovanje i da Kijev nikad neće povratiti Krim od Moskve. "Zatražio sam od… »

Komandant nemačke mornarice podneo ostavku posle izjave da Putin zaslužuje poštovanje

Danas 23.01.2022
Zapovednik nemačke mornarice podneo je ostavku nakon što je njegova izjava da ruski predsednik Vladimir Putin zaslužuje poštovanje i da se Krim koji je okupirala Rusija nikad neće vratiti Ukrajini, dobila brojne kritike. Zatražio sam od ministarke… »

Podneo ostavku zbog komentara o putinu: Dobio kritike jer je rekao da "Kijev neće povratiti Krim od Moskve"

Večernje novosti 22.01.2022
Foto Ap - Zatražio sam od ministarke odbrane Kristine Lambreht da me razreši dužnosti i ona je prihvatila moj zahtev - rekao je viceadmiral Kaj-Ahim Šenbah u saopštenju. Razrešenje, kako je dodao, stupa odmah na snagu, prenosi Rojters. Šenbah je… »

Vesti dana »