Повезане вести
Срам те и стид било Далила изгорела од беса јер Дејан флертује у стварима које му је она купила!
Ало 23.01.2022
Драма за време реклама! Далила Драгојевић је за време реклама у емисији "Питања новинара" напала Дејана Драгојевића због флерта са другим особама. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Ти си синоћ имао нискобуџетни филм, у папучама и… »
Шок! Дејан признао да је изманипулисао далилу Драгојевић открио: Сео сам причамо да би помислила да прича паметно, али...
Ало 23.01.2022
Хтео је да сви чују "баљезгарије" које има да му каже. Након што је Далила Драгојевић отпужила Дејана Драгојевића да јој се свети, како би испала најгора, новинар је подигао Драгојевића, како би одговорио на ове оптужбе. Фото… »
Убеђена да Дејан лаже да је не жели, хоће да га врати Далила јурила Драгојевића по целом имању, он једва побегао од ње!
Ало 23.01.2022
Хаос. Далила Драгојевић је напала Дејана Драгојевића и током послендје паузе за рекламе у емисији "Питања новинара". - Фолиранту, нема више. Можеш да манипулише овде, али са мном не. А кад ми се будеш јавио напољу, добићеш онај… »
Он ме понижава, ово је освета о којој се причало Далила се опробала у улози жртве, Дејан хладан као лед!
Ало 23.01.2022
Нико не верује да ће јој проћи прича у којој је Дејан њу искористио. У току је емисија "Питања новинара", а Далила Драгојевић се обрушила на Дејана Драгојевића, па га је окривила да јој се свети, како би она испала најгора… »
Довео је до лудила! Дејан развезао језик о Далили, Драгојевићка на ивици нервног слома!
Ало 23.01.2022
Драма. Након паузе за рекламе, новина Дарко Танасијевић подигао је Дејана Драгојевића у емисији "Питања новинара". Како си? - питао је Дарко. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Био сам као деда Пера, сад као да је васкрснуо, некако сам… »
Након што је остала и без Дејана и без цара Далила открила како се осећа након љубавних бродолома, а ево шта је највише…
Ало 23.01.2022
Изгубила сигурну луку. Новинар портала Дарко Танасијевић наставио је да испитује Далилу Драгојевић у емисији "Питања новинара". Кажеш да ти је било тешко кад те је истерао из кревета, а да ли си размишљала како се он осећао кад… »
Нисам од људи који се ваљају по поду и разбијају стакла Далила хит изјавом превазишла саму себе, па открила зашто…
Ало 23.01.2022
Не препознаје себе. Након што се Анђело Ранковић уселио у Белу кућу, почела је емисија "Питања новинара", а новинар Дарко Танасијевић подигао је Далилу Драгојевић. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Лепо изгледаш, да ли се тако осећаш… »
Вести дана »
Студенти у блокади Правног и Пољопривредног шетњом обележили годину дана од блокада
Телеграф пре 20 минутајош 28 повезаних
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 3 сатајош 40 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 5 сатијош 34 повезане