Povezane vesti

Sram te i stid bilo Dalila izgorela od besa jer Dejan flertuje u stvarima koje mu je ona kupila!

Sram te i stid bilo Dalila izgorela od besa jer Dejan flertuje u stvarima koje mu je ona kupila!

Alo 23.01.2022
Drama za vreme reklama! Dalila Dragojević je za vreme reklama u emisiji "Pitanja novinara" napala Dejana Dragojevića zbog flerta sa drugim osobama. Foto: Youtube/Printscreen - Ti si sinoć imao niskobudžetni film, u papučama i šortsu koje je Dalila… »
Ubeđena da Dejan laže da je ne želi, hoće da ga vrati Dalila jurila Dragojevića po celom imanju, on jedva pobegao od nje!

Ubeđena da Dejan laže da je ne želi, hoće da ga vrati Dalila jurila Dragojevića po celom imanju, on jedva pobegao od nje!

Alo 23.01.2022
Haos. Dalila Dragojević je napala Dejana Dragojevića i tokom poslendje pauze za reklame u emisiji "Pitanja novinara". - Folirantu, nema više. Možeš da manipuliše ovde, ali sa mnom ne. A kad mi se budeš javio napolju, dobićeš onaj video: "Ajd… »
Šok! Dejan priznao da je izmanipulisao dalilu Dragojević otkrio: Seo sam pričamo da bi pomislila da priča pametno, ali...

Šok! Dejan priznao da je izmanipulisao dalilu Dragojević otkrio: Seo sam pričamo da bi pomislila da priča pametno, ali...

Alo 23.01.2022
Hteo je da svi čuju "baljezgarije" koje ima da mu kaže. Nakon što je Dalila Dragojević otpužila Dejana Dragojevića da joj se sveti, kako bi ispala najgora, novinar je podigao Dragojevića, kako bi odgovorio na ove optužbe. Foto: Youtube/Printscreen… »
Doveo je do ludila! Dejan razvezao jezik o Dalili, Dragojevićka na ivici nervnog sloma!

Doveo je do ludila! Dejan razvezao jezik o Dalili, Dragojevićka na ivici nervnog sloma!

Alo 23.01.2022
Drama. Nakon pauze za reklame, novina Darko Tanasijević podigao je Dejana Dragojevića u emisiji "Pitanja novinara". Kako si? - pitao je Darko. Foto: Youtube/Printscreen - Bio sam kao deda Pera, sad kao da je vaskrsnuo, nekako sam bio pod tenzijom. Bio… »
On me ponižava, ovo je osveta o kojoj se pričalo Dalila se oprobala u ulozi žrtve, Dejan hladan kao led!

On me ponižava, ovo je osveta o kojoj se pričalo Dalila se oprobala u ulozi žrtve, Dejan hladan kao led!

Alo 23.01.2022
Niko ne veruje da će joj proći priča u kojoj je Dejan nju iskoristio. U toku je emisija "Pitanja novinara", a Dalila Dragojević se obrušila na Dejana Dragojevića, pa ga je okrivila da joj se sveti, kako bi ona ispala najgora. Foto… »
Nakon što je ostala i bez Dejana i bez cara Dalila otkrila kako se oseća nakon ljubavnih brodoloma, a evo šta je najviše…

Nakon što je ostala i bez Dejana i bez cara Dalila otkrila kako se oseća nakon ljubavnih brodoloma, a evo šta je najviše…

Alo 23.01.2022
Izgubila sigurnu luku. Novinar portala Darko Tanasijević nastavio je da ispituje Dalilu Dragojević u emisiji "Pitanja novinara". Kažeš da ti je bilo teško kad te je isterao iz kreveta, a da li si razmišljala kako se on osećao kad si ti njega… »
Nisam od ljudi koji se valjaju po podu i razbijaju stakla Dalila hit izjavom prevazišla samu sebe, pa otkrila zašto…

Nisam od ljudi koji se valjaju po podu i razbijaju stakla Dalila hit izjavom prevazišla samu sebe, pa otkrila zašto…

Alo 23.01.2022
Ne prepoznaje sebe. Nakon što se Anđelo Ranković uselio u Belu kuću, počela je emisija "Pitanja novinara", a novinar Darko Tanasijević podigao je Dalilu Dragojević. Foto: Youtube/Printscreen - Lepo izgledaš, da li se tako osećaš? - pitao je… »

Vesti dana »