Повезане вести

Он је хит Аустралијан опена: Приредио је највеће изненађење, нема ниједног спонзора и жели да скине Ђоковића са трона

Он је хит Аустралијан опена: Приредио је највеће изненађење, нема ниједног спонзора и жели да скине Ђоковића са трона

Спортал блиц 23.01.2022
Највеће изненађење овогодишњег Отвореног првенства Аустралије је амерички тенисер Максим Креси. Овај 24-годишњак је стигао до осмине финала на гренд слему у Мелбурну, први пут у каријери када су у питању турнири из најјаче… »
Кецмановић: Феноменална недеља, постигао сам шта нисам никад до сада

Кецмановић: Феноменална недеља, постигао сам шта нисам никад до сада

Нова 23.01.2022
Миомир Кецмановић поражен је од Гаела Монфиса у осмини финала Аустралијан опена, а након меча је кратко анализирао читав турнир. „Била је феноменална недеља, постигао сам нешто што нисам никада до сада. Неке ствари сам показао… »
Зверев: Ово је ужас, дошао сам по титулу и прво место

Зверев: Ово је ужас, дошао сам по титулу и прво место

Нова 23.01.2022
Александар Зверев је елиминисан са Аустралијан опен пошто је у осмини финала изгубио од Канађанина Дениса Шаповалова са 3:0 у сетовима - 6:3, 7:6 (7-5), 6:3. „Дошао сам по титулу и прво место, ово је ужас“, изјавио је Зверев… »
Зверев насред Аустралијан опена пред свима признао да не заслужује да престигне Ђоковића!

Зверев насред Аустралијан опена пред свима признао да не заслужује да престигне Ђоковића!

Спортал блиц 23.01.2022
Немачки тенисер учешће на је завршио у осмини финала. , а Немац након пораза у Мелбурну није крио разочарење. Зверев је истакао да није очекивао тако добро издање ривала. - Видите, Денис је очигледно одиграо добар меч. Нисам… »
Барти у четвртфиналу Аустралијан опена

Барти у четвртфиналу Аустралијан опена

Бета 23.01.2022
Прва тенисерка света Аустралијанка Ешли Барти пласирала се данас у четвртфинале Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је победила 60. тенисерку света Американку Аманду Анисимову после два сета, 6:4, 6:3. Барти је… »

Вести дана »