Povezane vesti
On je hit Australijan opena: Priredio je najveće iznenađenje, nema nijednog sponzora i želi da skine Đokovića sa trona
Sportal blic 23.01.2022
Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Australije je američki teniser Maksim Kresi. Ovaj 24-godišnjak je stigao do osmine finala na grend slemu u Melburnu, prvi put u karijeri kada su u pitanju turniri iz najjače kateogrije. Kresi je… »
Kecmanović: Fenomenalna nedelja, postigao sam šta nisam nikad do sada
Nova 23.01.2022
Miomir Kecmanović poražen je od Gaela Monfisa u osmini finala Australijan opena, a nakon meča je kratko analizirao čitav turnir. „Bila je fenomenalna nedelja, postigao sam nešto što nisam nikada do sada. Neke stvari sam pokazao koje nisam ranije i… »
Zverev nasred Australijan opena pred svima priznao da ne zaslužuje da prestigne Đokovića!
Sportal blic 23.01.2022
Nemački teniser učešće na je završio u osmini finala. , a Nemac nakon poraza u Melburnu nije krio razočarenje. Zverev je istakao da nije očekivao tako dobro izdanje rivala. - Vidite, Denis je očigledno odigrao dobar meč. Nisam očekivao da ovako… »
Zverev: Ovo je užas, došao sam po titulu i prvo mesto
Nova 23.01.2022
Aleksandar Zverev je eliminisan sa Australijan open pošto je u osmini finala izgubio od Kanađanina Denisa Šapovalova sa 3:0 u setovima - 6:3, 7:6 (7-5), 6:3. „Došao sam po titulu i prvo mesto, ovo je užas“, izjavio je Zverev posle meča. Nemac je… »
Barti u četvrtfinalu Australijan opena
Beta 23.01.2022
Prva teniserka sveta Australijanka Ešli Barti plasirala se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila 60. teniserku sveta Amerikanku Amandu Anisimovu posle dva seta, 6:4, 6:3. Barti je pobedila posle 74 minuta… »