Повезане вести
Он је хит Аустралијан опена: Приредио је највеће изненађење, нема ниједног спонзора и жели да скине Ђоковића са трона
Спортал блиц 23.01.2022
Највеће изненађење овогодишњег Отвореног првенства Аустралије је амерички тенисер Максим Креси. Овај 24-годишњак је стигао до осмине финала на гренд слему у Мелбурну, први пут у каријери када су у питању турнири из најјаче… »
Кецмановић: Феноменална недеља, постигао сам шта нисам никад до сада
Нова 23.01.2022
Миомир Кецмановић поражен је од Гаела Монфиса у осмини финала Аустралијан опена, а након меча је кратко анализирао читав турнир. „Била је феноменална недеља, постигао сам нешто што нисам никада до сада. Неке ствари сам показао… »
Зверев: Ово је ужас, дошао сам по титулу и прво место
Нова 23.01.2022
Александар Зверев је елиминисан са Аустралијан опен пошто је у осмини финала изгубио од Канађанина Дениса Шаповалова са 3:0 у сетовима - 6:3, 7:6 (7-5), 6:3. „Дошао сам по титулу и прво место, ово је ужас“, изјавио је Зверев… »
Зверев насред Аустралијан опена пред свима признао да не заслужује да престигне Ђоковића!
Спортал блиц 23.01.2022
Немачки тенисер учешће на је завршио у осмини финала. , а Немац након пораза у Мелбурну није крио разочарење. Зверев је истакао да није очекивао тако добро издање ривала. - Видите, Денис је очигледно одиграо добар меч. Нисам… »
Барти у четвртфиналу Аустралијан опена
Бета 23.01.2022
Прва тенисерка света Аустралијанка Ешли Барти пласирала се данас у четвртфинале Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је победила 60. тенисерку света Американку Аманду Анисимову после два сета, 6:4, 6:3. Барти је… »