Povezane vesti
Jezivo! Štipala i grebala ga po licu! Tara Simov opet nasrnula na Ša, reper zapomagao, uletelo obezbeđenje!
Alo 23.01.2022
Užas. Tara Simov je odlučila da po svaku cenu Nenada Aleksića Ša izazove na fizički kontakt, ne bi li ga diskvalifikovala, s obzirom da je izjavila kako jedino što želi jeste da ga vidi van. Vratila se u spavaću sobu, oduzela mu posteljinu, pa… »
Mesecima tvrdi da je Ša psihopata, a prati ga u stopu Tara demantovala samu sebe, Simova pokušala da im spoji krevete!
Alo 23.01.2022
Šok i neverica. Nakon što se istuširala i oprala kosu, Tara Simov se vratila u spavaću sobu, pa ponovo krenula da maltretira Nenada Aleksića Ša i probudila ga. On je pokušavao da je ignoriše i nastavi da spava, ali ona nije odustajala. Foto… »
Vesti dana »

Prvi stepen pripravnosti: Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Novosadski studenti šetaju do Tužilaštva i BIA: „Da mi vas nešto pitamo“
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih

Tržišta uzdrmana zbog Trampove najave carina od 25 odsto na vozila proizvedena van SAD
NIN pre 26 minutajoš 15 povezanih

Preradović: Projekat Jadar Vučiću jedini koridor opstanka vlasti
Novi magazin pre 26 minutajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih