Повезане вести
Јеремић: Алексић је наш први избор, али спремни смо да подржимо Поноша
Н1 Инфо 24.01.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да се приликом одређивања кандидата опозиције за председника Србије не би требало водити било каквим личним, партијским или неким другим посебним интересима и да је важно очувати… »
Јеремић: Избор председничког кандидата није ствар личног или партијског интереса
Бета 24.01.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да се приликом одредјивања кандидата опозиције за председника Србије не би требало водити било каквим личним, партијским или неким другим посебним интересима и да је важно… »
Јеремић: Избор председничког кандидата није ствар личног или партијског интереса
Радио сто плус 24.01.2022
„Први избор Народне странке је Мирослав Алексић. По мом мишљењу, и Алексић и Здравко Понош су добри кандидати“, рекао је Јеремић за Невсмакс Адриа. „Без обзира што је Понош напустио све руководеће функције у Народној странци… »
Здравко Понош: Понос или стид коалиције?
Нова 24.01.2022
Два месеца пред изборе, уместо заједничке идеје како да крену у кампању против власти, опозиција је све даља од сопствених коалиционих договора. Последње неслагање дошло је након што је странка Слободе и правде објавила име… »
ИНТЕРВЈУ Драган Ђилас: Вучићу би боље било да не покушава да покраде изборе
Нова 24.01.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас у интервјуу за дневни лист “Нова” је рекао да је уверен да ће све опозиционе странке стати иза Здравка Поноша као председничког кандидата и да он неће одустајати од тог предлога… »
Понош и повређен понос: Избор председничког кандидата показао праве односе лидера опозиције: Хоће ли коначну реч имати сујете…
Блиц 24.01.2022
Ко ће бити кандидат коалиције ССП-НС-ДС-ПСГ за председника Србије на изборима 3. априла – питање је које је протеклог викенда постало можда још неизвесније пошто је ССП предложио за ту улогу Здравка Поноша, члана Народне странке… »
Радуловић: Имаћемо своје кандидате, Понош за нас није добар
Нова 24.01.2022
Лидер Доста је било Саша Радуловић сматра да је потребно да на предстојећим председничким изборима буде што више кандидата како би се мотивисало што шире бирачко тело и дошло до другог круга у којем ће, како верује, уколико га… »
Понош љуља савез ђиласа и Јеремића: Мимо коалиционог договора Странка слободе и правде истакла свог кандидата на…
Вечерње новости 24.01.2022
Вук Јеремић и Драган Ђилас, Фото Тањуг Ђилас је у суботу обзнанио да ће кандидат ССП на изборима за шефа државе бити Понош, који је и даље члан НС. Ова одлука је донета, а да о томе претходно није обавештен Јеремић. Такође… »
„Кратак спој“ између Ђиласа и Јеремића
Данас 24.01.2022
У 24 сата Вук Јеремић, председник Народне странке и Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, партнери који су уз ДС, ПСГ и ПЗП потписали сморазум о заједничком изласку ан изборе на свим нивоима, изашли су у јавност са… »
У опозицији већином суздржани о Поношу
Данас 24.01.2022
Предлог Странке слободе и правде да Здравко Понош буде кандидат опозиције на председничким изборима није одмах наишао на безрезервну подршку унутар опозиције, чак ни унутар групе партија (НС, ДС, ПСГ и ПЗП) са којима је ССП пре… »
МЛИТАВА подршка опозиције кандитатури генерала Здравка Поноша!
У центар 24.01.2022
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић, лидер Двери Бошко Обрадовић и Радомир Лазовић из покрета „Не давимо Београд“ нису у „Утиску недеље“ дали експлицитну подршку предлогу Странке слободе и правде да Здравко Понош… »
Тадић: Моја потенцијална кандидатура на председничким изборима је претња не само Вучићу
Радио 021 24.01.2022
Лидер Социјалдемократске странке Борис Тадић рекао је да никада неће одустати од политичке борбе. Како је навео, одлуку о кандидовању на председничким изборима донеће наредних дана. "Ја никада нећу одустати од политичке борбе, а… »
Ђилас за „Нову“: Не одустајемо од Поноша
Нова 24.01.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да је уверен да ће све опозиционе странке стати иза Здравка Поноша као председничког кандидата и да неће одустајати од тог предлога. Председник Странке слободе и… »
Ђилас: Верујем у Поноша, нисмо се руководили страначким интересом
Н1 Инфо 24.01.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да је уверен да ће све опозиционе странке стати иза Здравка Поноша као председничког кандидата и да неће одустајати од тог предлога. „Ми смо са нашим јавним… »
Ђилас: Не одустајемо од Поноша, нисмо се руководили страначким интересом кад смо га предложили
Бета 24.01.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас изјавио је да је уверен да ће све опозиционе странке стати иза Здравка Поноша као председничког кандидата и да неће одустајати од тог предлога. "Ми смо са нашим јавним… »
Ко подржава кога у трци за председника: Главно питање и даље без одговора
Нова 24.01.2022
Иако је до избора остало само око два и по месеца, за сада су само четири странке истакле своје кандидате за председника и то: Странка слободе и правде, НАДА и Двери, а нестраначки кандидат биће новинар Срђан Шкоро. Оно што је… »
Тадић, Обрадовић и Лазовић резервисани према кандидатури Поноша
Данас 24.01.2022
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић, лидер Двери Бошко Обрадовић и Радомир Лазовић из покрета „Не давимо Београд“ нису у „Утиску недеље“ дали експлицитну подршку предлогу Странке слободе и правде да Здравко Понош… »
Тадић: Моја потенцијална кандидатура је претња не само Александру Вучићу
Нова 24.01.2022
Лидер Социјалдемократске странке Борис Тадић рекао је вечерас да никада неће одустати од политичке борбе и да ће одлуку о кандидовању на председничким изборима донети наредних дана. „Ја никада нећу одустати од политичке борбе, а… »
Лазовић поклопио бошка: Зашто нисте поднели приговор? Немојте да се играте са тиме (видео)
Вечерње новости 23.01.2022
Фото: Принтскрин - Погледао сам записнике, ваших 2500 контролора је имало једну примедбу!" Након тога, Бошко је показао "доказ о крађи", а Лазовић му поручио: "Зашто нисте поднели приговор? Немојте да се играте са тиме!". Како је… »
Тадић о кандидатури Здравка Поноша: Вук Јеремић треба да каже своје мишљење јер је Понош доскора био његов потпредседник…
Блиц 23.01.2022
Ја сам Поноша сменио са места начелника Генералштаба! Некоректно је да медији, који се издају као независни, проглашавају Ђиласову колону као једину опозицију, рекао је вечерас бивши председник Србије Борис Тадић гостујући у… »
Тадић БЕСАН: Ја сам сменио Поноша! Тзв. независни медији да престану да га промовишу
Вечерње новости 23.01.2022
Фото: Принтскрин Како је то изгледало погледајте на приложеном видео-снику: ТАДИЋ БЕСАН: ЈА САМ СМЕНИО ПОНОША! ТЗВ. НЕЗАВИСНИ МЕДИЈИ ДА ПРЕСТАНУ ДА ГА ПРОМОВИШУ! "Ја сам Поноша сменио са места начелника Генералштаба! Некоректно… »
Лутовац: О Поношу, након разговора у ДС па са свим партнерима у Савезу
Данас 23.01.2022
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац рекао је вечерас да ће се та странка о председничкој кандидатури Здравка Поноша изјаснити након разговора унутар ДС и потом, са „свим партнерима у Савезу“. „ДС ће се о предлогу да… »
У коалицији, а један против другог: Хоће ли се Вук Јеремић још једном повући пред Ђиласом? Понош или Алексић, питање је сад!…
Блиц 23.01.2022
И лидер ССП Драган Ђилас и лидер Народне странке Вук Јеремић изашли су у јавност са својим кандидатима за председника Србије. Ђилас је изричит- на црту Александру Вучић треба да изадје Здравко Понош, доскорашњи потпредседник… »
Вести дана »
Здравковић: Заустављање Рафинерије биће страшан ударац за буџет, проблем с гасом далеко је сложенији
Недељник пре 26 минутајош 176 повезаних
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 41 минутајош 23 повезане
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 46 минутајош 62 повезане
Хапшења у институцијама ЕУ због преваре: Међу приведенима и Федерика Могерини?
Време пре 2 сатајош 50 повезаних