Повезане вести

Шаповалов беснео против Надала: "Ви сте сви корумпирани" - Шпанац у полуфиналу, иде ка рекорду

Шаповалов беснео против Надала: "Ви сте сви корумпирани" - Шпанац у полуфиналу, иде ка рекорду

Спортске.нет 25.01.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у полуфинале Аустралијан опена пошто је савладао Канађанина Дениса Шаповалова са 3:2 (6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3). Након више од четири сата борбе, брдо успона и падова, Рафаел Надал се… »
Хит снимак из Мелбурна: Потез скупљачице лоптица одушевио све: После излива беса Шаповалова на меч лопту Надала направила…

Хит снимак из Мелбурна: Потез скупљачице лоптица одушевио све: После излива беса Шаповалова на меч лопту Надала направила…

Спортал блиц 25.01.2022
није успео да направи још један подвиг на , пошто је након велике борбе у четвртфиналу елиминисан од стране . Канадски тенисер био је близу да након Александра Зверева сруши и фаворизованог Шпанца, против којег је успео да… »
Беретини после пет сетова бољи од Монфиса за полуфинале Аустралијан опена

Беретини после пет сетова бољи од Монфиса за полуфинале Аустралијан опена

Радио сто плус 25.01.2022
Италијански играч је до победе над 20. тенисером света дошао за три сата и 49 минута. Прошлогодишњи финалиста Вимблдона је до водјства од 2:0 у сетовима дошао са по брејком у петом и седмом гему, првог и другог сета. Монфис… »
Да ли он може да заустави Надала? Беретини иде на Рафу, чека нас атомски окршај у полуфиналу Аустралијан опена!

Да ли он може да заустави Надала? Беретини иде на Рафу, чека нас атомски окршај у полуфиналу Аустралијан опена!

Спортал блиц 25.01.2022
Седми тенисер света Матео Беретини биће изазивач Рафаела Надала у полуфиналу Аустралијан опена пошто је на путу до те рунде елиминисао искусног Гаела Монфиса са 3:2 (6:4, 6:4, 3:6, 3:6, 6:2). Монфис је коло пре овога сломио отпор… »
Американка раскринкала аустралијанце: Све је спремно да Рафаел Надал подигне трофеј

Американка раскринкала аустралијанце: Све је спремно да Рафаел Надал подигне трофеј

Вечерње новости 25.01.2022
Фото: АП Челници првог гренд слема сезоне би дали све да Шпанац освоји 21. велики трофеј баш код њих и постане ГОАТ, бар до Ролан Гароса. Рафа је на правом пут, пласирао се у полуфинале и остала су још два меча до историје. А… »
Шаповалов: Надал је одуговлачио, повлашћен је

Шаповалов: Надал је одуговлачио, повлашћен је

Н1 Инфо 25.01.2022
Денис Шаповалов је био близу да добије Рафу Надала у полуфиналу Аустралијен Опена. Изгубио је у пет сетова и таман кад се чинило да има моментум и да је Шпанац на измаку снага, Канађанин је попустио. „Физички се осећам добро… »
Рафа: Не занима ме да имам више Слемова од Новака и Роџера

Рафа: Не занима ме да имам више Слемова од Новака и Роџера

Н1 Инфо 25.01.2022
Рафаел Надал је добио Дениса Шаповалова и још га само две победе деле од историје. Ако буде славио у недељу на "Род Лејвер" арени биће први играч у историји који ће стићи до 21. Гренд слема. Ипак Шпанац баш и није претерано… »
Шаповалов: Погрешио сам, али сви морамо да будемо равноправни на терену

Шаповалов: Погрешио сам, али сви морамо да будемо равноправни на терену

Бета 25.01.2022
Канадски тенисер Денис Шаповалов рекао је данас да је погрешио када је током четвртфиналног меча на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну против Шпанца Рафаела Надала судију назвао корумпираним, али да мисли да остали… »
Кирјос и Кокинакис у полуфиналу дублова на Аустралијан опену

Кирјос и Кокинакис у полуфиналу дублова на Аустралијан опену

Политика 25.01.2022
Аустралијски тенисери Ник Кирјос и Танаси Кокинакис пласирали су се данас у полуфинале Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто су победили немачко-новозеландски дубл Тима Пуца и Мајкла Венуса после три сета, 7:5, 3:6… »
Аустралијан опен прави "ливаду" за Надала!? Статистика Рафиних пораза говори све, а Шпанац од старта турнира игра у свом…

Аустралијан опен прави "ливаду" за Надала!? Статистика Рафиних пораза говори све, а Шпанац од старта турнира игра у свом…

Спортал блиц 25.01.2022
Америчка новинарка скренула је пажњу јавности на једну врло интересантну чињеницу, везану за шпанског тенисера. јутрос је пребродио најтежу препреку у досадашњем току пошто је након велике борбе у пет сетова поразио и домогао… »
Надал причао о Новаку, Роџеру и рекорду

Надал причао о Новаку, Роџеру и рекорду

Спортске.нет 25.01.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал казао је да нема отрећење у вези са потенцијалним постављањем рекорда до краја своје каријере. Рафа се пласирао у полуфинале Аустралијан опена и тамо ће се састати са бољим из дуела Гаел Монфис -… »
Шаповалов беснео После пораза: "Надал је повлашћен, није поштено да ради шта хоће"

Шаповалов беснео После пораза: "Надал је повлашћен, није поштено да ради шта хоће"

Фото АП Канађанин је на крају меча фрустрацију искалио на рекету када је постао свестан да његов ритерн на меч лопту завршава у ауту, а на конференцији за штампу био је ништа мање оштар према судији, али и према "бику са… »
Надал: Нећу бити исфрустриран ако Новак буде имао више титула од мене

Надал: Нећу бити исфрустриран ако Новак буде имао више титула од мене

Нова 25.01.2022
Рафаел Надал је после велике борбе победио Дениса Шаповалова у четвртфиналу Аустралијан опена резултатом 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3 и наставио свој поход на историјски 21. гренд слем, па се после меча осврнуо и на трку са Новаком… »
Рафа шокирао изјавом: Надал причао о драми кроз коју је прошао

Рафа шокирао изјавом: Надал причао о драми кроз коју је прошао

Фото: АП Шпанац је елиминисао Канађанина у пет сетова, али је мучио муку са стомаком, због чега је морао да тражи медицински брејк између четвртог и петог периода игре. Том приликом је попио терапију, која му је помогла да на… »
Надал после пет сетова савладао Шаповалова за полуфинале АО

Надал после пет сетова савладао Шаповалова за полуфинале АО

Дневник 25.01.2022
МЕЛБУРН: Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у полуфинале Аустралијан Опена, пошто је данас после више од четири сата велике борбе савладао Канађанина Дениса Шаповалова, резултатом 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3. Надал ће у… »
"Није: Поштено!" Изгубио од Надала, па јавно сасуо све што му лежи на срцу и тешко испрозивао Шпанца, сукоб је почео још на…

"Није: Поштено!" Изгубио од Надала, па јавно сасуо све што му лежи на срцу и тешко испрозивао Шпанца, сукоб је почео још на…

Спортал блиц 25.01.2022
тесно је после пет сетова од , а канадски тенисер је нервозу и примедбе са терена пренео и на конференцију за медије. Шаповалов је објаснио своју “побуну” на Род Лејвер арени, било је очигледно да Надал добија одређене повластице… »
Докле више надалу да све дозвољавају, ово је спрдња: Тенисер полудео због Рафе и судије - "Он мени то да каже?"

Докле више надалу да све дозвољавају, ово је спрдња: Тенисер полудео због Рафе и судије - "Он мени то да каже?"

Мондо 25.01.2022
Денис Шаповалов је био надомак великог преокрета против Шпанца, али је на крају био љут, тврдећи да је судија његовом ривалу превише гледао кроз прсте. Денис Шаповалов је био надомак великог преокрета против Шпанца, али је на… »
Надалу се ово никада није десило у каријери! Оборио сопствени негативни рекорд у четвртфиналу АО и опет победио!?

Надалу се ово никада није десило у каријери! Оборио сопствени негативни рекорд у четвртфиналу АО и опет победио!?

Спортал блиц 25.01.2022
пласирао се у полуфинале Аустралијан опена после тешко извојеване . Шпански ас успео је да савлада жилавог противника иако је одсервирао више дуплих грешака (11), него асова (8)!? Овај однос асова и дуплих грешака је најгори икад… »
Надал у полуфиналу Мелбурна

Надал у полуфиналу Мелбурна

Данас 25.01.2022
Рафаел Надал је у полуфиналу Мелбурна. Шести играч света је после велике борбе и испуштена два сета вишка, ипак на крају савладао Дениса Шаповалова 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3. Очекивало се да ће Канађанин бити равноправан ривал… »
"Не знам, стварно не знам!" Рафаел Надал после велике драме у Мелбурну стигао на два корака до историје, па причао - о…

"Не знам, стварно не знам!" Рафаел Надал после велике драме у Мелбурну стигао на два корака до историје, па причао - о…

Спортал блиц 25.01.2022
Шпански тенисер пласирао се у полуфинале , пошто је у пет сетова савладао Канађанина . На тај начин Надал је дошао на два корака од освајања историјске 21. гренд слем титуле, а у борби за финале састаће се са бољим из дуела… »
Надал открио да је попио таблете усред меча, поручио: Био сам потпуно уништен

Надал открио да је попио таблете усред меча, поручио: Био сам потпуно уништен

Нова 25.01.2022
Рафаел Надал успео је да савлада Дениса Шаповалова са 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3 и да се пласира у своје седмо полуфинале. Шпански тенисер је након сусрет открио да се није осећао најбоље и да је због тога тражио медицински… »
Ђоковић и Федерер у очају: Рафаел Надал "вара" и пише историју

Ђоковић и Федерер у очају: Рафаел Надал "вара" и пише историју

Фото: АП А сада, сплетом несрећних околности, поготово по Новака Ђоковића, Шпанац има историјску шансу да освоји 21. гренд слем и побегне Србину и Роџеру, који су на 20 титула на највећим турнирима. Наиме, Рафаел Надал је после… »
Надал после пет сетова у полуфиналу Аустралијан опена

Надал после пет сетова у полуфиналу Аустралијан опена

Нови магазин 25.01.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се данас у полуфинале Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је победио 14. играча света Канађанина Дениса Шаповалова после пет сетова, 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3. Пети тенисер света… »
Надал се коцкао, па савладао Шаповалова

Надал се коцкао, па савладао Шаповалова

Н1 Инфо 25.01.2022
Рафаел Надал је у полуфиналу Мелбурна. Шести играч света је после велике борбе и испуштена два сета вишка, ипак на крају савладао Дениса Шаповалова 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3. Очекивало се да ће Канађанин бити равноправан ривал… »
Надал преживео! Отишао у вц, па одједном проиграо: Рафа је био на ивици, а сад је на две победе до 21. гренд слема!

Надал преживео! Отишао у вц, па одједном проиграо: Рафа је био на ивици, а сад је на две победе до 21. гренд слема!

Мондо 25.01.2022
Био је у нокдауну после губитка трећег и четвртог сета, али је на крају успео да савлада Дениса Шаповалова и пласира се у полуфинале Аустралијан опена. Био је у нокдауну после губитка трећег и четвртог сета, али је на крају успео… »
Пет сати гладијаторске борбе, скандал, прозивке и тријумф Надала: Шпанац у полуфиналу, наставља поход ка историји!

Пет сати гладијаторске борбе, скандал, прозивке и тријумф Надала: Шпанац у полуфиналу, наставља поход ка историји!

Спортал блиц 25.01.2022
Спектакуларан меч одиграли су Денис Шаповалов и Рафаел Надал у четвртфиналу Аустралијан опена, а на крају је у трилеру након пет сетова славио шпански тенисер, који се тако пласирао у полуфинале и наставио бајку о 21. гренд слем… »

Вести дана »