Повезане вести

Вулин: Звицер жели да се освети Вучићу, имамо претпоставке где се налази

Н1 Инфо 28.01.2022
Организована криминална група жели да се освети Александру Вучићу пошто смо успели да разбијемо велике нарко картеле, рекао је за РТС министар унутрашњих послова Александар Вулин. Нагласио је да Радоје Звицер не ради сам, већ да… »

Нови магазин 28.01.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да организована криминална група, коју наводно предводи Радоје Звицер, "жели да се освети председнику Србије Александру Вучићу, пошто је држава успела да разбије… »
"Звицер није сам, има политичког шефа и покушаће да се освети"

"Звицер није сам, има политичког шефа и покушаће да се освети"

Блиц 28.01.2022
Имамо врло основане претпоставке где се налази Радоје Звицер, где се налазе његови најближи сарадници, али није то чињеница што је на потерници и да је у бекству, не говори да је он немоћан и да не може да начини много зла, као… »
Вулин: Звицер има политичког шефа, хоће да се освети Вучићу

Вулин: Звицер има политичког шефа, хоће да се освети Вучићу

Дневник 28.01.2022
БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да организована криминална група жели да се освети председнику Александру Вучићу, пошто је Србија успела да разбије велике нарко картеле. Говорећи о… »
Полиција деценијама избегавала Велике Трновце где је заплењено 300 кг дроге

Полиција деценијама избегавала Велике Трновце где је заплењено 300 кг дроге

Нова 28.01.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да се деценијама избегавао улазак полиције у Велике Трновце код Бујановца због потенцијалних медјунационалних сукоба, где је у четвртак заплењено 300 килограма… »
Вулин: Звицер има политичког шефа, покушац́е да се освети Вучиц́у због разбијања нарко-клана

Вулин: Звицер има политичког шефа, покушац́е да се освети Вучиц́у због разбијања нарко-клана

Спутник 28.01.2022
Организована криминална група жели да се освети Александру Вучиц́у пошто смо успели да разбијемо велике нарко картеле, рекао је министар унутрашњих послова Александар Вулин. Нагласио је да Радоје Звицер не ради сам, вец́ да има… »
"Звицер не ради сам" Вулин открио нове информације: Има политичког шефа, покушава да се освети Вучићу

"Звицер не ради сам" Вулин открио нове информације: Има политичког шефа, покушава да се освети Вучићу

Србија данас 28.01.2022
Министар Вулин рекао је да није ништа ново да је Радоје Звицер био шеф Беливуку и Миљковићу и да се чини све да се дође и до њега. Организована криминална група жели да се освети Александру Вучићу пошто смо успели да разбијемо… »

Вести дана »