Повезане вести

Џабе си оставио све због ње, никада неће бити са тобом напољу! Задругари жестоко урнисали Грују, он није знао шта га је…

Џабе си оставио све због ње, никада неће бити са тобом напољу! Задругари жестоко урнисали Грују, он није знао шта га је…

Ало 28.01.2022
Нису га штедели ни мало. - У току емисије "Гледања снимака", задругари су погледали клип препирања Милане Шарац и Николе Грујића, у коме она говори да не жели више да разговара са њим. - Он је тад пришао да ми каже како је… »
Судар титана! Цар навео како би се Дејан понашао да није у Задрузи, а Драгојевић му жестоко одбрусио!

Судар титана! Цар навео како би се Дејан понашао да није у Задрузи, а Драгојевић му жестоко одбрусио!

Ало 28.01.2022
Показао зубе! У току емисије "Гледање снимака", водитељ Милан Милошевић најавио је задругарима наредни клип на ком су имали прилику да виде дружење Александре Николић и Дејана Драгојевића у њеном кревету и њихов разговор у… »
Бивши се не смирују! Тара и Ша ратују и након раскида, једно другом замерили ово, а онда пале и претње: Знате да сам болесна!…

Бивши се не смирују! Тара и Ша ратују и након раскида, једно другом замерили ово, а онда пале и претње: Знате да сам болесна!…

Ало 28.01.2022
Нетрепељивост између њих не престаје! У току емисије Гледање снимака са Миланом Милошевићем на наредном снимку који је пуштен Тара Симов је разговарала са Микијем Ђуричићем о Ненаду Алексићу Ша и поново га представила као… »

Вести дана »