Povezane vesti

Sijarto: Amerika želi da privremeno rasporedi vojnike u Mađarsku

Politika 28.01.2022
BUDIMPEŠTA – SAD su se obratile Mađarskoj u vezi sa privremenim raspoređivanjem američkih trupa u toj zemlji. To je izjavio danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto na brifingu za novinare koji je održan uživo na njegovoj Fejsbuk… »

Amerika šalje vojsku oko Srbije – stigao zahtev

B92 28.01.2022
SAD obratile su se Mađarskoj u vezi sa privremenim raspoređivanjem američkih trupa u toj zemlji. To je izjavio mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto na brifingu za novinare koji je održan uživo na njegovoj Fejsbuk stranici. Ministarstvo… »

Novi potez Vašingtona: Amerika želi da rasporedi trupe u Mađarskoj (video)

Večernje novosti 28.01.2022
Foto AP To je izjavio mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto na brifingu za novinare koji je održan uživo na njegovoj Fejsbuk stranici. Ministarstvo odbrane Mađarske vodi razgovore o tom pitanju, dodao je Sijarto. Poslednjih meseci odnosi… »

Sijarto: SAD žele da privremeno rasporede vojnike u Mađarsku

RTV 28.01.2022
BUDIMPEŠTA - SAD obratile su se Mađarskoj u vezi sa privremenim raspoređivanjem američkih trupa u toj zemlji. To je izjavio danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto na brifingu za novinare koji je održan uživo na njegovoj Fejsbuk… »

Sijarto: SAD žele da privremeno rasporede vojnike u Mađarskoj

Dnevnik 28.01.2022
BUDIMPEŠTA: SAD obratile su se Mađarskoj u vezi sa privremenim raspoređivanjem američkih trupa u toj zemlji. To je izjavio danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto na brifingu za novinare koji je održan uživo na njegovoj Fejsbuk… »

Vesti dana »