Povezane vesti
Milanović: Ukrajina slavi masovne ubice Poljaka i Jevreja iz Drugog svetskog rata
Sputnik 29.01.2022
Nisam ni ukrajinski neprijatelj niti ruski prijatelj, Ukrajina slavi „heroje“ iz Drugog svetskog rata koji su masovne ubice Poljaka i Jevreja, rekao je hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je završio na ukrajinskoj ekstremističkoj stranici… »
Milanović nastavlja: Korumpirana Ukrajina slavi koljače Jevreja iz Drugog svetskog rata
Večernje novosti 28.01.2022
Foto Tanjug - Ja nisam ukrajinski neprijatelj niti ruski prijatelj. Ja nisam preterao. U raportima EU piše da je Ukrajina korumpirana. Mi smo drugi najgori. Ukrajina ima problem, moraju ga početi rešavati. Oni imaju separatiste, moraju to rešavati. A ne… »
Vesti dana »
Protest "Sloboda studentima": Studenti poručili da brane autonomiju univerziteta, skup završen polaganjem venaca na grob Žarka Marinovića
Insajder pre 8 satijoš 16 povezanih
Studenti u blokadi: „Izjava ministra Bratine je pretnja koja nas neće zastrašiti“
Serbian News Media pre 59 minutajoš 34 povezane
Pobeda rukometaša Voše nad crno-belima, ali nedovoljnom razlikom: Pušica „uhapsio“ Partizanove zvezde
Dnevnik pre 24 satajoš 54 povezane
Izraelski obaveštajac: Iran ima više od 1.000 raketa koje mogu da stignu do Izraela
Kurir pre 24 satajoš 88 povezanih
Senzacija na Ostrvu: Arsenal poražen od drugoligaša u FA Kupu!
Hot sport pre 44 minutajoš 41 povezana