Povezane vesti
Ne, mama, ubijaš me: Čedomorstvo potreslo Veliku Britaniju - Martina ćerki (5) pustila crtaće, pa je zadavila (foto+video)
Večernje novosti 31.01.2022
Foto: Tanjug/AP Photo Madarova (41) je patila od mentalnih problema i okrenula se alkoholu tokom lokdauna, a bila je na "mračnom mestu“ noć pre tragične smrti svoje ćerke, rečeno je tokom suđenja, piše Blic. Izrečena joj je petogodišnja zatvorska kazna… »
"Ne, Mama": Martina ćerki (5) pustila crtaće, pa je golim rukama zadavila: Poslednje reči devojčice kidaju srce
Blic 30.01.2022
Petogodišnja devojčica je molila majku da je ne ubije dok ju je davila u njihovoj kući. Martina Madarova iz Londona je za svojoj ćerki Aliji Tomas pustila crtaće pre nego što je rukama zadavila dok je dete molilo: "Mama, nemoj me da me ubiješ". Madarova… »
Vesti dana »

Partizan ide na ukrajince: Ovo je rival crno-belih u narednoj fazi kvalifikacija
Kurir pre 50 minutajoš 37 povezanih

Protest u Novom Sadu: Studenti i građani od Rektorata, do ulice u kojoj živi Maja Gojković i vožnja po gradu (VIDEO, FOTO)
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

"Medalja jeste bronzana, ali je osećaj zlatan!": Naši učenici osvojili 4 nagrade na Olimpijadi iz hemije u Dubaiju, Andrej objašnjava kako izgleda put ka vrhu
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana

Ambasador SAD u NATO: Vašington radi na brzoj isporuci oružja Ukrajini
Danas pre 10 satijoš 3 povezane