Povezane vesti
Udala si se sa 14, rodila dete, na životnoj si margini! Nikad skandaloznija svađa u Zadruzi, pljuštale brutalne uvrede, iznete…
Alo 31.01.2022
Brutalna sukob zadrugarki šokirao je cimere. Veliki šef je zadrugare i ovog ponedeljka stavio pred težak izazov, zadrugari upravo biraju "najdvoličniju" osobu u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je reč dao Dejanu Dragojević. - Ja ću… »
Zadrugari opleli po matorinoj simpatiji! Žestoki sukobi zbog biranja najdvoličnije osobe, naziru se novi ratovi među cimerima…
Alo 31.01.2022
Nikad burnije za Crnim stolom. Upravo u Beloj kući zadrugari biraju najdvoličniju osobu u Zadruzi. Prvi je glasao Sale Glumac. - Dvomim se između Sanje i Irme, ali ipak biram Sanju - rekao je Glumac. - Jao ja ne znam - rekao je Gruja. - Mima bre -… »
Vesti dana »

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 1 satjoš 2 povezane

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana