Povezane vesti
Udala si se sa 14, rodila dete, na životnoj si margini! Nikad skandaloznija svađa u Zadruzi, pljuštale brutalne uvrede, iznete…
Alo 31.01.2022
Brutalna sukob zadrugarki šokirao je cimere. Veliki šef je zadrugare i ovog ponedeljka stavio pred težak izazov, zadrugari upravo biraju "najdvoličniju" osobu u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je reč dao Dejanu Dragojević. - Ja ću… »
Zadrugari opleli po matorinoj simpatiji! Žestoki sukobi zbog biranja najdvoličnije osobe, naziru se novi ratovi među cimerima…
Alo 31.01.2022
Nikad burnije za Crnim stolom. Upravo u Beloj kući zadrugari biraju najdvoličniju osobu u Zadruzi. Prvi je glasao Sale Glumac. - Dvomim se između Sanje i Irme, ali ipak biram Sanju - rekao je Glumac. - Jao ja ne znam - rekao je Gruja. - Mima bre -… »
Vesti dana »

Redovan gost na režimskim medijima, osnivač paravojne formacije: Ko je Dragoslav Bokan, novi predsednik UO Narodnog pozorišta?
Nova pre 19 minutajoš 17 povezanih

Privremeno stopirana istraga o padu nadstrešnice u Novom Sadu: Institucije međusobno prebacuju krivicu
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Zelenski imenovao Genadija Šapovalova za komandanta ukrajinskih kopnenih snaga
Politika pre 39 minutajoš 21 povezana

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih