Povezane vesti

Udala si se sa 14, rodila dete, na životnoj si margini! Nikad skandaloznija svađa u Zadruzi, pljuštale brutalne uvrede, iznete…

Udala si se sa 14, rodila dete, na životnoj si margini! Nikad skandaloznija svađa u Zadruzi, pljuštale brutalne uvrede, iznete…

Alo 31.01.2022
Brutalna sukob zadrugarki šokirao je cimere. Veliki šef je zadrugare i ovog ponedeljka stavio pred težak izazov, zadrugari upravo biraju "najdvoličniju" osobu u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je reč dao Dejanu Dragojević. - Ja ću… »
Zadrugari opleli po matorinoj simpatiji! Žestoki sukobi zbog biranja najdvoličnije osobe, naziru se novi ratovi među cimerima…

Zadrugari opleli po matorinoj simpatiji! Žestoki sukobi zbog biranja najdvoličnije osobe, naziru se novi ratovi među cimerima…

Alo 31.01.2022
Nikad burnije za Crnim stolom. Upravo u Beloj kući zadrugari biraju najdvoličniju osobu u Zadruzi. Prvi je glasao Sale Glumac. - Dvomim se između Sanje i Irme, ali ipak biram Sanju - rekao je Glumac. - Jao ja ne znam - rekao je Gruja. - Mima bre -… »

Vesti dana »