Povezane vesti
Australijanac osudio zemlju zbog tretmana Đokovića: Ako neko ima snage da se uzdigne, onda je to Nole!
Večernje novosti 02.02.2022
Foto: EPA-EFE/DANIEL POCKETT Zanimljivo je da je pored Nika Kirjosa još jedan Australijanac javno stao na stranu Novaka Đokovića, dok je mali broj kolega uopšte izneo svoj stav o golgoti koju je Novak Đoković proživeo u Australiji prethodnog meseca… »
Čuo sam se sa Novakom, Nadal će biti najveći ikada! Australijanac popljuvao svoju zemlju, evo šta mu je Nole odgovorio
Mondo 02.02.2022
Kao i obično, Bernard Tomić bez dlake na jeziku i u slučaju Novaka Đokovića. Kao i obično, Bernard Tomić bez dlake na jeziku i u slučaju Novaka Đokovića. Malo je tenisera koji su stali na stranu Novaka Đokovića, ali zanimljivo je da su dvojica od njih… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Ovo su nove cene goriva: Jedan derivat od danas skuplji, evo koliko ćemo plaćati za litar narednih sedam dana
Dnevnik pre 24 satajoš 34 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 10 satijoš 18 povezanih