Повезане вести
Дејан очаран александром! Драгојевић признао да му прија промена након пет година брака!
Ало 03.02.2022
Алекс је прва девојка са којом се Дејан зближио након што га је жена оставила због Филипа Цара! Дејан Драгојевић не одваја се од нове изабранице Александре Николић, а о њиховој "врелој ноћи" прича цела Бела кућа. Александра је… »
И даље не признају да су заједно Гледаоци разоткрили Миму и Грују, они негирају да су у вези!
Ало 03.02.2022
Настављају да шокирају јавност! У току је емисија "Питања гледалаца", а водитељ Милан Милошевић је наредно питање прочитао Мими и Груји. - Да ли мислите да нисмо прочитали вашу тактику? Преко дана се не познајете, увече сте… »
Оцрнила их за сва времена! Дениз Дејм упоредила Золу и Михића, па признала да ни са једним није достигла врхунац!
Ало 03.02.2022
Ни један ни други се нису показали у кревету. Наредно питање у емисији "Питања гледалаца" водитељ Милан Милошевић прочитао је Дениз Дејм. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Коју оцену би дала Золи, а коју Михићу? - Не могу да… »
Задовољићу све његове потребе Далила признала јој је стало до Цара и да ће слепо поштовати његов ауторитет!
Ало 03.02.2022
Не подржава њено понашање никако! У току је емисија "Питања гледалаца", а водитељ Милан Милошевић је наредно питање прочитао Далили Драгојевић. - Далила, је л' могуће да толико волиш Филипа да си му прешла преко свега што се… »
Не сме да писне од њега! Цар стрељао Далилу погледом док су Дејан и Алекс причали о интими, Драгојевићка кипела од беса!
Ало 03.02.2022
Мора да одржи обећање или ће је опет оставити. Наредно питање у емисији "Питања гледалаца" водитељ Милан Милошевић прочитао је Дејану Драгојевићу и Александри Николић. - Прво за Дејана, како се осећаш после пољупца са Алекс… »
Као експлозив сам Цар проговорио о скандалозној свађи са Далилом у гардероберу, па признао ово!
Ало 03.02.2022
Сада врти другу причу. У току је емисија "Питања гледалаца", а водитељ Милан Милошевић је наредно питање прочитао Филипу Цару. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Зашто ниси смео да се пшонашаш онако према Маји, као према Далили -… »
ДАЛИЛА се извинила цару што ју је пљунуо пет пута Скандалозна изјава Драгојевићке, признала да је она за све крива и да је то…
Ало 03.02.2022
Изгубила достојанство. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељ Милан Милошевић дао је реч Далили Драгојевић да прокоментарише жестоку свађу са Филипом Царем. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Немам ја шта да додам. Рекла сам му… »
Ово су сви чекали: "Далила ми није ни на крај памети" Дејан дефинитивно окренуо нови лист, друштвене мреже горе од коментара!…
Ало 03.02.2022
Доживео просветљење! Једно од питања у емисији "Питања гледалаца" водитељ Милан Милошевић прочитао је Дејану Драгојевићу. Да ли си са Алекс био да би вратио Далили јер је хтела да будете 1:1? Фото: Иоутубе/Принтсцреен -… »
Сви су пратили далилину реакцију Драгојевићка сазнала да су се Дејан и Алекс пољубили, открили све што се дешавало у…
Ало 03.02.2022
Погледајте како је Драгојевићка реаговала! Наредно питање у емисији "Питања гледалаца" водитељ Милан Милошевић прочитао је Дејану Драгојевићу. Зашто се не препустиш Алекс потпуно, каква црна Далила више? Фото… »
Спржила ме је! Дејан открио какав је осећај пољубити се са другом женом након пет година брака са Далилом
Ало 03.02.2022
Опа! Јуче је Милан Милошевић у емисији "Питања гледалаца" поставио питања које занимају цео регион, а прво од њих је било за Дејана Драгојевића. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Какав је осећај након пет година, љубити се са… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана