Povezane vesti
Dejan očaran aleksandrom! Dragojević priznao da mu prija promena nakon pet godina braka!
Alo 03.02.2022
Aleks je prva devojka sa kojom se Dejan zbližio nakon što ga je žena ostavila zbog Filipa Cara! Dejan Dragojević ne odvaja se od nove izabranice Aleksandre Nikolić, a o njihovoj "vreloj noći" priča cela Bela kuća. Aleksandra je prva devojka sa… »
I dalje ne priznaju da su zajedno Gledaoci razotkrili Mimu i Gruju, oni negiraju da su u vezi!
Alo 03.02.2022
Nastavljaju da šokiraju javnost! U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je naredno pitanje pročitao Mimi i Gruji. - Da li mislite da nismo pročitali vašu taktiku? Preko dana se ne poznajete, uveče ste baš ljubavni par -… »
Ocrnila ih za sva vremena! Deniz Dejm uporedila Zolu i Mihića, pa priznala da ni sa jednim nije dostigla vrhunac!
Alo 03.02.2022
Ni jedan ni drugi se nisu pokazali u krevetu. Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Deniz Dejm. Foto: Youtube/Printscreen - Koju ocenu bi dala Zoli, a koju Mihiću? - Ne mogu da uporedim ta dva odnosa -… »
Zadovoljiću sve njegove potrebe Dalila priznala joj je stalo do Cara i da će slepo poštovati njegov autoritet!
Alo 03.02.2022
Ne podržava njeno ponašanje nikako! U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je naredno pitanje pročitao Dalili Dragojević. - Dalila, je l' moguće da toliko voliš Filipa da si mu prešla preko svega što se desilo -… »
Ne sme da pisne od njega! Car streljao Dalilu pogledom dok su Dejan i Aleks pričali o intimi, Dragojevićka kipela od besa!
Alo 03.02.2022
Mora da održi obećanje ili će je opet ostaviti. Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić. - Prvo za Dejana, kako se osećaš posle poljupca sa Aleks? Samo tako… »
Ovo su svi čekali: "Dalila mi nije ni na kraj pameti" Dejan definitivno okrenuo novi list, društvene mreže gore od…
Alo 03.02.2022
Doživeo prosvetljenje! Jedno od pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću. Da li si sa Aleks bio da bi vratio Dalili jer je htela da budete 1:1? Foto: Youtube/Printscreen - Dalila mi nije ni na kraj… »
DALILA se izvinila caru što ju je pljunuo pet puta Skandalozna izjava Dragojevićke, priznala da je ona za sve kriva i da je…
Alo 03.02.2022
Izgubila dostojanstvo. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević da prokomentariše žestoku svađu sa Filipom Carem. Foto: Youtube/Printscreen - Nemam ja šta da dodam. Rekla sam mu da sam… »
Kao eksploziv sam Car progovorio o skandaloznoj svađi sa Dalilom u garderoberu, pa priznao ovo!
Alo 03.02.2022
Sada vrti drugu priču. U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je naredno pitanje pročitao Filipu Caru. Foto: Youtube/Printscreen - Zašto nisi smeo da se pšonašaš onako prema Maji, kao prema Dalili - glasilo je pitanje. -… »
Spržila me je! Dejan otkrio kakav je osećaj poljubiti se sa drugom ženom nakon pet godina braka sa Dalilom
Alo 03.02.2022
Opa! Juče je Milan Milošević u emisiji "Pitanja gledalaca" postavio pitanja koje zanimaju ceo region, a prvo od njih je bilo za Dejana Dragojevića. Foto: Youtube/Printscreen - Kakav je osećaj nakon pet godina, ljubiti se sa drugom devojkom - glasilo… »
Svi su pratili dalilinu reakciju Dragojevićka saznala da su se Dejan i Aleks poljubili, otkrili sve što se dešavalo u…
Alo 03.02.2022
Pogledajte kako je Dragojevićka reagovala! Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću. Zašto se ne prepustiš Aleks potpuno, kakva crna Dalila više? Foto: Youtube/Printscreen - Moram prvo… »
Vesti dana »
Nastavljena blokada rektorata i Fakulteta u Beogradu: Pridružili se i studenti Fakulteta političkih nauka
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
BLOG UŽIVO Svi odbornici na nogama, Pogačar u klinču sa Milanom Đurićem: Prekinuto tajno glasanje o smeni gradonačelnika Novog Sada
Nova pre 34 minutajoš 37 povezanih
Izraelski vazdušni udar na vozilo na putu za aerodrom u Damasku
Novi magazin pre 2 satajoš 20 povezanih
Pao deo plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji: Nema povređenih
Mondo pre 58 minutajoš 11 povezanih
Skupština Novog Sada o opozivu gradonačelnika, protest i incidenti na ulazu u zgradu
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih