Povezane vesti
Bila sam u nesvesti satima! Učesnica rijaliti Bara progovorila o brutalnom nasilju koje je doživela, tukao je dečko u punoj…
Alo 03.02.2022
Teško je kada te maltretira neko ko ti je drag, ali kasnije mi je postalo svejedno. Ksenija Kranjec godinama je trpela teško psihičko i fizičko maltretiranje od svog starijeg emotivnog partnera, zbog čega i dan-danas ima traume od kojih se još oporavlja… »
Od udarca pala sam u nesvest, nisam se budila satima: Ksenija Kranjec o nasilju koje je preživela - "Navikneš na šamar"
Mondo 03.02.2022
Učesnica rijalitija Bar otkrila je strašne detalje iz veze sa jednim dečkom. Učesnica rijalitija Bar otkrila je strašne detalje iz veze sa jednim dečkom. Ksenija Kranjec godinama je trpela teško psihičko i fizičko maltretiranje od svog starijeg emotivnog… »
Vesti dana »

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene i narandžaste meteolarme, problemi u saobraćaju u Šumadiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 75 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 7 satijoš 18 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 6 satijoš 50 povezanih

Ako Evropa hoće da nas testira: - samo neka proba! Putin se obraća na sednici Valdaj u Sočiju: "Oni su krivi što sukob sa Ukrajinom i dalje traje" (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 65 povezanih

Nis: priprema zahtev za još jedno odlaganje primene američkih sankcija: Evo šta predlaže Rusija
Blic pre 8 minutajoš 37 povezanih