Повезане вести
"Са петим дететом бих лако": Мирка Васиљевић добила ћерку пре 5 месеци, па проговорила о принови: "Имам нови поглед на свет"
Блиц 03.02.2022
Глумица каже да је неопходна организација посла када имате четворо деце, па се тако тачно зна којим даном са којим дететом вежба задатке. Мирка Васиљевић и Вујадин Савић добили су четврто дете добили пре пет месеци, а лепа… »
Са петим дететом бих лако: Мирка Васиљевић у октобру добила ћерку и размишља о принови – мој највећи пројекат су деца
Вечерње новости 03.02.2022
Фото: Инстаграм Мирка Васиљевић Иако иза себе има велики број запажених улога, како каже за " Блиц", њен највећи пројекат су деца. - Ја сам од своје 20. године добила свој први животни пројекат, а то је првог сина, затим ћерку… »
Вести дана »

(Полувреме) Турци ближи злату: Немци немају решење за Шенгуна и Ларкина!
Хот спорт пре 15 минутајош 48 повезаних

РХМЗ издао хитна упозорења за интензивне пљускове, град и олујни ветар широм Србије, укључујући Београд и околину
Наслови.аи пре 1 сатјош 64 повезане

Студенти анализирали какав гас је коришћен против грађана у Новом Саду, траже истрагу и кажњавање
Радио 021 пре 1 сатјош 9 повезаних

"Ово је тотално нова Звезда, прво мора себе да упозна": Владан Милојевић о кључном задатку пред Партизан
Мондо пре 5 минутајош 28 повезаних