Povezane vesti
Rat ne prestaje Dalila i Car nastavili sa svađom, Dragojevićka urlala da ne želi da ga vidi!
Alo 04.02.2022
Ne može da mu oprosti! U toku je emisija "Gledanje snimaka", a Jovana Tomić Matora je otišla, pa su Filip Car i Dalila Dragojević nastavili sukob. Foto: Youtube/Printscreen - Ja sam kriv 100% i nisam navikao da imam takve reakcije. - To se kaže onda… »
Ti si zlo! Car nastavio da uhodi Dalilu, Filip i Dragojevićka se ne smiruju nakon jučerašnje svađe
Alo 04.02.2022
Ne zna šta hoće. U toku je emisija "Gledanje snimaka", a Filip Car je ponovo prišao Dalili Dragojević, pa su nastavili raspravu u garderoberu. Foto: Youtube/Printscreen - Ja ti ne mogu pomoći - rekla je Dalila. - Ne znam šta se dešava. Gledam… »
Manji od makovog zrna Car priznao da se Dalila promenila, ubeđuje je da mu se vrati
Alo 04.02.2022
Ne ispušta je. U toku je emisija "Gledanje snimaka", a Dalila Dragojević otišla je do hotela "Zadruga" u kom je sušila kosu, pa je došao Filip Car. Tom prilikom oni su ušli u još jedan sukob. Foto: Youtube/Printscreen - Jao bede majko moja, kako se… »
Dalila i Car brutalno zaratili, ori se soba! Žestoke uvrede pljuštale na sve strane, a onda je Dragojevićka otkrila šta joj…
Alo 04.02.2022
Haos ne prestaje! U toku je emisija "Gledanje snimaka", a Filip Car ne odustaje od povratka Dalile Dragojević, pa je usledila žestoka rasprava. - Mene nije moj otac udario, pa nećeš ni ti. Ne zanima me bre - rekla je Dalila. - U pravu si. Kad se ti… »
Vesti dana »

"Postignut dogovor o većini glavnih tačaka sporazuma o okončanju rata u Ukrajini"! Tramp: Dve strane sad treba da se sastanu na najvišem nivou
Kurir pre 58 minutajoš 6 povezanih

Kovčeg pape Franje zapečaćen pred sahranu: Obred predvodio kardinal Kevin Farel, označen kraj javnog izlaganja tela
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Monako ponovo bolji od Barselone, još jedna pobeda za plasman na fajnal-for
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vrelo izdanje rokvićeve žene na svadbi ktitorovog sina: Vatreno crveno, pa gola leđa - Bojana Barović oduzima dah (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana