Повезане вести
Рат не престаје Далила и Цар наставили са свађом, Драгојевићка урлала да не жели да га види!
Ало 04.02.2022
Не може да му опрости! У току је емисија "Гледање снимака", а Јована Томић Матора је отишла, па су Филип Цар и Далила Драгојевић наставили сукоб. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Ја сам крив 100% и нисам навикао да имам такве… »
Мањи од маковог зрна Цар признао да се Далила променила, убеђује је да му се врати
Ало 04.02.2022
Не испушта је. У току је емисија "Гледање снимака", а Далила Драгојевић отишла је до хотела "Задруга" у ком је сушила косу, па је дошао Филип Цар. Том приликом они су ушли у још један сукоб. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Јао беде… »
Ти си зло! Цар наставио да уходи Далилу, Филип и Драгојевићка се не смирују након јучерашње свађе
Ало 04.02.2022
Не зна шта хоће. У току је емисија "Гледање снимака", а Филип Цар је поново пришао Далили Драгојевић, па су наставили расправу у гардероберу. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Ја ти не могу помоћи - рекла је Далила. - Не знам шта се… »
Далила и Цар брутално заратили, ори се соба! Жестоке увреде пљуштале на све стране, а онда је Драгојевићка открила шта јој је…
Ало 04.02.2022
Хаос не престаје! У току је емисија "Гледање снимака", а Филип Цар не одустаје од повратка Далиле Драгојевић, па је уследила жестока расправа. - Мене није мој отац ударио, па нећеш ни ти. Не занима ме бре - рекла је Далила. - У… »
Вести дана »

МУП о нападу на полицију: Повређен један полицијски службеник, оштећено једно возило
Данас пре 27 минутајош 8 повезаних

Батинаши и хиљаду евра кеша: Како је СНС победио на поновљеном гласању у Косјерићу иако је 8. јуна на том бирачком месту изгубио?
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

„Станите на страну народа“: Студенти и ђаци позвали полицију да не буду „оружје трулог система“
Недељник пре 1 сатјош 1 повезана

Повучен градски превоз у Београду: Објављене информације како ће саобраћати међуградски превоз
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана