Повезане вести

Рат не престаје Далила и Цар наставили са свађом, Драгојевићка урлала да не жели да га види!

Рат не престаје Далила и Цар наставили са свађом, Драгојевићка урлала да не жели да га види!

Ало 04.02.2022
Не може да му опрости! У току је емисија "Гледање снимака", а Јована Томић Матора је отишла, па су Филип Цар и Далила Драгојевић наставили сукоб. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Ја сам крив 100% и нисам навикао да имам такве… »
Мањи од маковог зрна Цар признао да се Далила променила, убеђује је да му се врати

Мањи од маковог зрна Цар признао да се Далила променила, убеђује је да му се врати

Ало 04.02.2022
Не испушта је. У току је емисија "Гледање снимака", а Далила Драгојевић отишла је до хотела "Задруга" у ком је сушила косу, па је дошао Филип Цар. Том приликом они су ушли у још један сукоб. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Јао беде… »
Ти си зло! Цар наставио да уходи Далилу, Филип и Драгојевићка се не смирују након јучерашње свађе

Ти си зло! Цар наставио да уходи Далилу, Филип и Драгојевићка се не смирују након јучерашње свађе

Ало 04.02.2022
Не зна шта хоће. У току је емисија "Гледање снимака", а Филип Цар је поново пришао Далили Драгојевић, па су наставили расправу у гардероберу. Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Ја ти не могу помоћи - рекла је Далила. - Не знам шта се… »
Далила и Цар брутално заратили, ори се соба! Жестоке увреде пљуштале на све стране, а онда је Драгојевићка открила шта јој је…

Далила и Цар брутално заратили, ори се соба! Жестоке увреде пљуштале на све стране, а онда је Драгојевићка открила шта јој је…

Ало 04.02.2022
Хаос не престаје! У току је емисија "Гледање снимака", а Филип Цар не одустаје од повратка Далиле Драгојевић, па је уследила жестока расправа. - Мене није мој отац ударио, па нећеш ни ти. Не занима ме бре - рекла је Далила. - У… »

Вести дана »