Povezane vesti

Svi su čekali njegovu nominaciju Car birao između Dejana i bivše devojke, a evo šta je poručio Dragojeviću!

Svi su čekali njegovu nominaciju Car birao između Dejana i bivše devojke, a evo šta je poručio Dragojeviću!

Alo 05.02.2022
Da mu je neko ovo rekao! U toku je emisija "Nominacije",zadrugari večeras biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je reč Saletu Luksu: Foto: Youtube/Printscreen - Dejan i ja nemamo komunikaciju… »
On je rijaliti igrač, vas je za*ebao, ali mene ne može Irma osula paljbu po Dejanu kao nikad pre, detaljno iznela analizu…

On je rijaliti igrač, vas je za*ebao, ali mene ne može Irma osula paljbu po Dejanu kao nikad pre, detaljno iznela analizu…

Alo 05.02.2022
Izenanadila ih! U toku emisije "Nominacije", zadrugari su birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je reč Irmi Sejranić: Foto: Youtube/Printscreen - Što se tiče Dejana, kako vama nije jasno da je… »
Evo ko JE nominovan od strane publike Bio je akter mnogih skandala, a sada mu je ugrožen ostanak u Beloj kući

Evo ko JE nominovan od strane publike Bio je akter mnogih skandala, a sada mu je ugrožen ostanak u Beloj kući

Alo 05.02.2022
Šok! Nakon što su zadrugari završili nominovanje, došlo je vreme da Milan Milošević okrije koji zadrugari su ugroženi i ko će se od njih pridružiti Dejanu Dragojeviću u sobi za izolaciju. Foto: Youtube/Printscreen Sandi Kojić, Tanja Jovićević… »
Pokvarenjak si u duši Matora sasula Dejanu sve u lice, evo šta misli o njegovom odnosu sa Aleks!

Pokvarenjak si u duši Matora sasula Dejanu sve u lice, evo šta misli o njegovom odnosu sa Aleks!

Alo 05.02.2022
Žestoko! U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Reč je dobila Jovana Tomić Matora. Foto: Youtube/Printscreen - Ja da nešto… »
Marijana izgorela od ljubomore Zonjićeva komentarisala Dejana i Aleks, Đedović pa priznala da li bi htela vezu sa njim!

Marijana izgorela od ljubomore Zonjićeva komentarisala Dejana i Aleks, Đedović pa priznala da li bi htela vezu sa njim!

Alo 05.02.2022
Šok! U toku emisije "Nominacije" zadrugari su birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Reč je dobila Marijana Zonjić. Foto: Youtube/Printscreen - Ja nemam ništa… »
Konačno mu se obratila! Dalila prokomentarisala Dejana i Aleks, Dragojević joj poručio samo jedno!

Konačno mu se obratila! Dalila prokomentarisala Dejana i Aleks, Dragojević joj poručio samo jedno!

Alo 05.02.2022
Muk! U emisiji "Nominacije" zadrugari su birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Reč je dobila Dalila Dragojević. Foto: Youtube/Printscreen - Nemam neko… »
Predivni ste, ali... Miki Đuričić brutalno opleo po Dejanu, pa šokirao nominacijom!

Predivni ste, ali... Miki Đuričić brutalno opleo po Dejanu, pa šokirao nominacijom!

Alo 05.02.2022
Predomislio se! U emisiji "Nominacije", a zadrugari imaju priliku da biraju koga će sačuvati, a koga poslati u izolaciju, između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks, koje je za svoje potrčke postavio ovonedeljni vođa Marko Janjušević… »

Vesti dana »