Повезане вести
Весић потврдио да је заменик шефа изборног штаба: Циљ – убедљива победа СНС
Н1 Инфо 06.02.2022
Заменик градоначелника Београда и члан председништва СНС-а Горан Весић потврдио је да га је председник странке Александар Вучић предложио за заменика шефа Изборног штаба напредњака. „За мене је велика част што је предсеник Вучић… »
Горан Весић потврдио: Бићу заменик шефа изборног штаба СНС
Блиц 06.02.2022
Заменик градоначелника Београда и члан Председништва СНС-а Горан Весић потврдио је данас да га је председник странке Александар Вучић предложио за заменика шефа Изборног штаба напредњака. - За мене је велика част што је… »
Весић: Бићу Вучићев заменик у изборном штабу
Нова 06.02.2022
Заменик градоначелника Београда и члан Председништва СНС-а Горан Весић потврдио је данас да га је председник странке Александар Вучић предложио за заменика шефа Изборног штаба напредњака. „За мене је велика част што је… »
Горан Весић потврдио: Бићу заменик шефа изборног штаба СНС
Србија данас 06.02.2022
Заменик градоначелника Београда и члан Председништва СНС-а Горан Весић потврдио је данас да га је председник странке Александар Вучић предложио за заменика шефа Изборног штаба напредњака. - За мене је велика част што је… »
Потврђено писање Нова.рс: Весић заменик шефа изборног штаба напредњака
Нова 06.02.2022
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и заменик градоначелника Београд Горан Весић изабран је на недавној седници руководства напредњака за заменика шефа изборног штаба. Како пишу данас Вечерње новости, Весића је за… »
Новости: Весић је изабран за Вучићевог заменика у изборном штабу СНС
Н1 Инфо 06.02.2022
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и заменик градоначелника Београд Горан Весић изабран је на недавној седници руководства напредњака за заменика шефа изборног штаба, објавиле су Вечерње новости. Како пише лист… »
Весић заменик Вучића на месту шефа изборног штаба напредњака
Радио 021 06.02.2022
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и заменик градоначелника Београд Горан Весић изабран је на недавној седници руководства напредњака за заменика шефа изборног штаба. Како пишу Вечерње новости, Весића је за своју… »
Медији: Весић заменик Вучића као шефа изборног штаба напредњака
Радио сто плус 06.02.2022
Како пишу данас Вечерње новости, Весића је за своју „десну руку“ у кампањи предложио лидер станке Александар Вучић, који је шеф изборног штаба СНС-а. То конкретно подразумева да Весић у одсуству председника партије координира… »
Вести дана »
Полиција испред Скупштине: Дијана Хрка наставља штрајк глађу, Новосађани и Чачани крећу за Београд
Данас пре 1 сатјош 45 повезаних
Академски кризни центар: Преко 20 студената приведено синоћ у Београду
Нова пре 4 сатијош 4 повезане
ВИДЕО Еколошки устанак: Напредњаци Дијани Хрки пуштали песму "пошла мајка да потражи сина"
Радио 021 пре 34 минутајош 17 повезаних