Povezane vesti
Otkrio istinu o odnosu sa dalilinim roditeljima Dejan progovorio o životu u Bosni, pa otkrio zbog čega se gorko kaje!
Alo 06.02.2022
Prisetio se teških, ali i lepih trenutaka. Učesnik Zadruge 5 Dejan Dragojević u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorio je o svim gorućim temama kada je njegov život u pitanju. Između iostalog, Dejan je… »
To je poniženje za mene Dejan isprozivao Cara, pa progovorio da li je Davidu pokušao da otme devojku!
Alo 06.02.2022
Nije mu bilo lako! Dejan Dragojević danas je gost u emisiji "Premijera - Vikend specijal". On je u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem progovorio o svom odrastanju i odnosu sa porodicom, sa kojom nije bio u kontatu pet godina, zbog braka sa Dalilom… »
Pet godina sam tužan, okrenuo sam se od onih koji su me iz pelena podigli Dejan grcao u suzama dok je pričao o porodici i…
Alo 06.02.2022
Srceparajuća ispovest! Dejan Dragojević danas je gost u emisiji "Premijera - Vikend specijal". On je u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem progovorio o svom odrastanju i odnosu sa porodicom, sa kojom nije bio u kontatu pet godina, zbog braka sa Dalilom… »
Vesti dana »
Novak, Rafa, Rodžer, Endi – „Jasno je ko ima najveći teniski IQ“
Sport klub pre 2 satajoš 25 povezanih
Profesorka u penziji: Pravi profesori prave ljude koji imaju mozak
N1 Info pre 5 minutajoš 19 povezanih
Tramp kritikovao odluku Bajdena o pomilovanju sina: To je zloupotreba
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane
Dušan Milanović iz Leposavića pušten iz pritvora, evo šta mu se stavlja na teret
Blic pre 1 satjoš 31 povezana