Povezane vesti
Zapalio se automobil na auto putu pre odvajanja za Beograd: Putničko vozilo u potpunosti izgorelo, nema povređenih (video)
Blic 06.02.2022
Na auto-putu pre odvajanja za Beograd iz pravca Ostružnice putnici koji su prolazili ovom deonicom naišli su na stravičan prizor - automobil koji je ceo bio u plamenu. Požar koji je dojavljen u 17.43 časa brzo je lokalizovan, međutim putničko vozilo je u… »
Automobil u plamenu: Stravičan prizor na auto-putu kod Ostružnice (video)
Večernje novosti 06.02.2022
Foto: Printskrin/Instagram/moj_beo_grad Nema informacija o povređenima i uzroku požara. Objava koju deli MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)… »
Vesti dana »
Od Tukididove zamke do veštačke inteligencije – šta je doneo susret Trampa i Sija
RTS pre 42 minutajoš 20 povezanih
Na polupraznoj Marakani Srbija izgubila od Grčke, a navijači u crnom skandirali Ratku Mladiću
Vreme pre 56 minutajoš 30 povezanih
Sve tmurno, ljudi stisli kišobrane i žure na posao: Ovo je pravi snimak današnjeg jutra, evo gde kiša ne staje
Telegraf pre 52 minutajoš 21 povezana
Pezeškijan: Nikada nismo želeli nuklearno oružje, spremni smo na dogovor; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 17 minutajoš 12 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 17 minutajoš 5 povezanih