Povezane vesti
Prizori koji su potresli Srbiju: Tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena Dea Đurđević (foto)
Večernje novosti 07.02.2022
Foto: Arhiva Novosti/D. Milovanović/Printscreen TV Pink Ona se nedavno za medije osvrnula na taj dan u kom je mogla da izgubi život, i otkrila nepoznate detalje. - Ja sam uspela da zakočim, ali devojka iza mene nije. Udarila me je, izašla sam, a onda je… »
Prijatelj me nije prepoznao i počeo da plače! Molila sam da mi daju lek protiv bolova! Teška ispovest Dee Đurđević posle 3…
Kurir 07.02.2022
Voditeljka Dea Đurđević pre tri godine doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila teške povrede ruke. Njoj su se lekari borili za život, a iz borbe izašla je kao pobednik, a pozitivan duh je nije napustio ni u najtežim trenucima. - Ja sam uspela… »
Vesti dana »

Akcija TOK, 3. dan: Pritvor svim privedenima, branilac Momirovića najavio žalbu
Nedeljnik pre 2 satajoš 79 povezanih

Masovno trovanje na slavi u Srbiji: Pečenje "pokosilo" preko 15 gostiju, među otrovanima ima dece
Blic pre 29 minutajoš 28 povezanih

"Ne daj Bože nikome, samo ću to reći": Vladimir Stojković se oglasio posle Humske
Mondo pre 3 minutajoš 25 povezanih

"Sabotaža, podnećemo tužbu": Partizan se hitno oglasio zbog Zvezdine himne u Humskoj
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane