Повезане вести
Призори који су потресли Србију: Три године од саобраћајне несреће у којој је тешко повређена Деа Ђурђевић (фото)
Вечерње новости 07.02.2022
Фото: Архива Новости/Д. Миловановић/Принтсцреен ТВ Пинк Она се недавно за медије осврнула на тај дан у ком је могла да изгуби живот, и открила непознате детаље. - Ја сам успела да закочим, али девојка иза мене није. Ударила ме… »
Пријатељ ме није препознао и почео да плаче! Молила сам да ми дају лек против болова! Тешка исповест Дее Ђурђевић после 3…
Курир 07.02.2022
Водитељка Деа Ђурђевић пре три године доживела је саобраћајну несрећу у којој је задобила тешке повреде руке. Њој су се лекари борили за живот, а из борбе изашла је као победник, а позитиван дух је није напустио ни у најтежим… »
Вести дана »
Наш човек у Минхену: Ко је Милан Недељковић, Србин који долази на чело БМВ-а
Б92 пре 31 минутајош 32 повезане
Трамп за Политико: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Н1 Инфо пре 15 минутајош 28 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 50 минутајош 46 повезаних
Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
РТС пре 1 сатјош 28 повезаних