Povezane vesti
Vlast u bajinoj bašti: Vlada imenovala privremeni organ
Večernje novosti 07.02.2022
Opština Bajina Bašta Đurić je imenovana za predsednicu privremenog organa, dok su članovi Milenko Orgagić, Mladen Lukić, Slavica Bogdadnović Adžić (svi iz SNS), kao i Petar Petrović (SPS). Đurić je ostavku podnela nedavno, sinhronizovano sa još nekoliko… »
Vlada imenovala Privremeni organ opštine Bajina Bašta
Zoom UE 07.02.2022
BAJINA BAŠTA-Vlada Srbije, na poslednjoj sednici, imenovala je Privremeni organ opštine Bajina Bašta, nakon ostavke predsednice Vesne Đurić. Na čelu privremenog organa, biće dosadašnja predsednica opštine Vesna Đurić (SNS), a članovi su Milenko Ordagić… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 47 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana