Povezane vesti
Njegova pravila joj se obijaju o glavu! Sandra brutalno oplela po Caru zbog njegovog ponašanja prema Dalili, njoj poručila…
Alo 07.02.2022
Nije ga štedela! Nevena Savić naredna je birala najnepoštenijeg zadrugara u Beloj kući: - Ja ću navesti Dejana, jer je ispao nepošten u prijateljskom odnosu, kada se pomirio sa Dalilom - rekla je Nevena. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Ne bih ja… »
Anđelo dodelio novu titulu dalili! Zadrugarka odmah prebacila svu krivicu na Dejana!
Alo 07.02.2022
Ona je najnepoštenija. U toku je izbor za najnepoštenijeg zadrugara u Beloj kući, a Mima Šarac naredna je dobila reč: - Ja ću navesti malu Milicu, koja je imala dečka kada je ušla, a odmah je završila u Mensurovom krevetu, a meni ovde morališe - rekla je… »
Vesti dana »
Direktor policije: U toku istraga o smrti devojke na Filozofskom fakultetu, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTV pre 55 minutajoš 88 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Rubio: SAD očekuje da se vojna operacija u Iranu završi za nekoliko sedmica; UN formiraju radnu grupu za očuvanje trgovine kroz Ormuski moreuz
RTV pre 20 minutajoš 28 povezanih
Rubio: SAD očekuju da se vojna operacija u Iranu završi za nekoliko sedmica
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 35 povezanih
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
Šabačke novosti pre 4 satijoš 26 povezanih
Vitkof: Razgovor sa iranskim predstavnicima do kraja nedelje
Politika pre 15 minutajoš 140 povezanih