Povezane vesti
Zaposlićemo još 35.000 ljudi: Predsednik o stranim investicijama o kojima se pregovara
Večernje novosti 07.02.2022
Foto: Printskrin/HappyTV Predsednik je istakao da je maločas završio sastanak sa Anom Brnabić i Sinišom Malim. - Mi u ovom trenutku pregovaramo oko 92 investicije, a ukupna vrednost tih investicija je 7,3 milijardi, što je više od 35.000 radnih mesta. Mi… »
Vučić: Pregovaramo sa 92 investitora, vrednost 7,3 milijarde evra
Večernje novosti 07.02.2022
Foto: Printskrin/HappyTV - To je više od 35.000 novih radnih mesta - naglasio je Vučić. On je za TV Hepi rekao i da je rekordna zaposlenost u Srbiji - preko 2,3 miliona zaposlenih, dodajući da čak nedostaju različiti profili, a posebno zanatlije, od… »
Vesti dana »

Američki stelt bombarder B-2 preleće Putinu iznad glave! Novi snimak s Aljaske, ogromni avion stiže uz zaglušujuću buku, Tramp nije ovo uradio slučajno? (video)
Kurir pre 24 minutajoš 60 povezanih

"Donalde, samo treba da tražiš": Čitač s usana otkrio detalje razgovora Putina i Trampa koje niko nije čuo: "Dajte mi insajdersku informaciju"
Blic pre 9 minutajoš 22 povezane

Toplo i sparno, temperatura do 38 stepeni – od nedelje prijatnije vreme
Glas Zaječara pre 3 minutajoš 21 povezana

Košarkaški kadeti Srbije igraju za evropsku titulu: Na korak od zlatne istorije
Euronews pre 4 minutajoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Rusija noćas lansirala 85 dronova i balističku raketu na Ukrajinu, oborena 61 letelica
Euronews pre 54 minutajoš 14 povezanih