Povezane vesti
Pustiću je da me iscrpi do kraja, a onda... Car brutalno opleo po Dalili, a Marko mu rekao da će se na kraju vratiti Dejanu!
Alo 08.02.2022
Svakako će završiti sa njom. Filip Car je bio besan jer ga Dalila Dragojević nije ponudila hranom, ali i zbog toga što je počeo da gubi od Stefana Mihića, koji nije hteo da poveća uloge. Krenuo je besan da priča po kući o svemu, a Marko Osmakčić mu je… »
Totalni haos! Car više ne može da obuzda agresiju, uzeo činiju i krenuo da gađa Dalilu!
Alo 08.02.2022
Ne smiruje se1. Filip Car je nastavio da se nervira zbog toga što ga Dalila Dragojević nije ponudila hranom. Nastavio je da guđna, a ona ga je čula iz pušionice. - Nema više razgovora, korišćenje ovih prilika da me napušavaš. Ti igraš kockice i… »
Vesti dana »

Medvedev nakon atentata na Kirka: Možda je vreme da MAGA shvati da podržavajući Ukrajinu, podržava ubice
B92 pre 21 minutajoš 27 povezanih

"Srećna sam, to je dobro, neko je to morao da uradi": Američki studenti o atentatu na Trampovog saradnika
Mondo pre 16 minutajoš 14 povezanih

Vremenska prognoza za 11. septembar: Oblačno i nestabilno, mogući pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 31 minutajoš 13 povezanih

Jak zemljotres pogodio Severnu Makedoniji: Rano jutros treslo se tlo u ovom mestu
Blic pre 16 minutajoš 8 povezanih

Bodo Veber: U EU makar delimično priznali realnost u Srbiji, ali to još nije na nivou političkog preokreta
N1 Info pre 56 minutajoš 1 povezana