Povezane vesti
Srećan sam i ispunjen! Dejan konačno priznao da mu je Aleks devojka, pa otkrio kako bi želeo da je iznenadi za Dan…
Alo 08.02.2022
Presrećan je zbog njenog ulaska. Dejan Dragojević je u Rajskom vrtu razgovarao sa Drvetom mudrosti o njegovim emocijama prema Aleks Nikolić: - Ja ne znam da li sam zaljubljen, ali mi prija jako. Aleksandra je dobra i ne želi mi loše. Vidim da je naš… »
Mi nazadujemo! Car otkrio kako bi da iznenadi Dalilu za Dan zaljubljenih, ona ni ne sluti šta joj se sprema, a evo u kakvom su…
Alo 08.02.2022
Svestan je svega! Filip Car je razgovarao sa Drvetom Mudrosti o odnosu sa Dalilom Dragojević i o planovima za Dan zaljubljenih: - Ja znam da bi ona želela da vidi Tedija, ali to nije moguće jer je on kod Dejanovh. Možda bi mogao neki film i neka večera… »
Vesti dana »
Ključni zahtev poslat Amerikancima: NIS čeka odluku koja može da promeni sve
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane
Treće ročište za slučaj „Generalštab“: Jelača tvrdi da je trpela pritiske, Vasić nije želeo da odgovara na pitanja
Nedeljnik pre 52 minutajoš 30 povezanih
"Ormuski moreuz je čelični zid": Tramp kritikovao medije zbog načina izveštavanja o pomorskoj blokadi Irana
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 25 povezanih
Đaci će organizovano obilaziti Ekspo 2027: Poseta izložbi u planu rada škola za narednu godinu
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih
Temperatura pada za 15 stepeni: Ovi delovi Srbije će biti prvi na udaru nevremena
Mondo pre 3 satajoš 43 povezane