Povezane vesti
Srećan sam i ispunjen! Dejan konačno priznao da mu je Aleks devojka, pa otkrio kako bi želeo da je iznenadi za Dan…
Alo 08.02.2022
Presrećan je zbog njenog ulaska. Dejan Dragojević je u Rajskom vrtu razgovarao sa Drvetom mudrosti o njegovim emocijama prema Aleks Nikolić: - Ja ne znam da li sam zaljubljen, ali mi prija jako. Aleksandra je dobra i ne želi mi loše. Vidim da je naš… »
Mi nazadujemo! Car otkrio kako bi da iznenadi Dalilu za Dan zaljubljenih, ona ni ne sluti šta joj se sprema, a evo u kakvom su…
Alo 08.02.2022
Svestan je svega! Filip Car je razgovarao sa Drvetom Mudrosti o odnosu sa Dalilom Dragojević i o planovima za Dan zaljubljenih: - Ja znam da bi ona želela da vidi Tedija, ali to nije moguće jer je on kod Dejanovh. Možda bi mogao neki film i neka večera… »
Vesti dana »
Tragedija na Filozofskom: VJT utvrđuje da li je počinjeno krivično delo nesavestan rad u službi
Danas pre 3 satajoš 88 povezanih
(Produžeci) Zvezda se vratila na samom kraju: Crveno-beli još mogu do čuda u Barseloni!
Hot sport pre 25 minutajoš 43 povezane
Jakov na koncertu objavio prepisku sa Sergejem Ćetkovićem! Pitao ga da mu bude gost, pa dobio ovaj odgovor
Telegraf pre 30 minutajoš 23 povezane