Povezane vesti
"Beogradske terme": Pogledajte snimak gejzira iz Bulevara kralja Aleksandra, voda šiklja na sve strane (video)
Večernje novosti 08.02.2022
Foto: Printskrin/moj_beo_grad Na Instagram stranici Moj Beograd objavljen je video-snimak,na kom se vidi kako voda šiklja na sve strane i razliva se po kolovozu. Na snimku deluje da su na tom mestu neki radnici pa postoji mogućnost da je neka vodovodna… »
Gejzir na bulevaru kralja Aleksandra: Ogromna količina vode šiklja uvis na sve strane, evo i zbog čega (video)
Blic 08.02.2022
Voda koja šiklja uvis poput gejzira iznenadila je sve koji su danas prošli Bulevarom kralja Aleksandra. Na Instragram stranici "moj Beograd" pojavili su se video snimci ogromne količine vode koja izbija na sve strane podsećajući na pravi gejzir, kako su… »
Vesti dana »
Čak 27 uslova za normalizaciju odnosa Mađarske i EU, glavno: kredit Ukrajini, sankcije Rusiji, migranti
Politika pre 51 minutajoš 40 povezanih
Rusija vreba, a Evropa ostavljena na cedilu: Tramp želi da kazni saveznike - ima 5 načina kako bi mogao da uništi NATO
Blic pre 1 satjoš 111 povezana
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 26 minutajoš 28 povezanih
Putevi Srbije: Spremno dočekujemo pojačan intenzitet saobraćaja nakon uskršnjih praznika
RTV pre 4 satijoš 22 povezane
Vučić: Očekujem da uskoro potpišemo međudržavni sporazum sa MOL-om oko NIS-a
NIN pre 1 satjoš 233 povezane