Повезане вести
Ђиласов кандидат Понош: Био сам у Војсци која је ратовала против НАТО, а онда сам се школовао на НАТО колеџима" (видео)
Вечерње новости 08.02.2022
Фото: Принтскрин/Твиттер/Детектор лажи - Историја мог односа са НАТО почела је тако што сам био у војсци која је ратовала против НАТО, а после тога сам се школовао у НАТО колеџима" - рекао је Понош. БИО У ВОЈСЦИ КОЈА ЈЕ РАТОВАЛА… »
"Ви сте пашчад пуштена са ланца" Ђиласов кандидат наставио да вређа грађане Србије
Ало 08.02.2022
Ђиласов кандидат за градоначелника Београда Владета Јанковић наставио је да вређа грађане Србије који не мисле исто као он. Јанковић се прво смејао док је Горан Марковић вређао мештане Маринкове Баре, а данас вређа оне који су… »
Ђиласов кандидат Јанковић вређа политичке противнике: То је ботовска банда, пашчад пуштена с ланца (видео)
Вечерње новости 08.02.2022
Фото: Принтскрин/Твиттер/Детектор лажи - Маринкова Бара је узречица коју је злоупотребила напредњачка ботовска банда, то су пашчад пуштена са ланца - навео је Јанковић у једном јутарњем програму. ЂИЛАСОВ ВЛАДЕТА ВРЕЂА ЉУДЕ… »
Ђиласов Владета Јанковић вређа ЉУДЕ: "То су пашчад пуштена са ланца..." (видео)
Србија данас 08.02.2022
Владета Јанковић не престаје да вређа људе. Ђиласов Владета Јанковић се прво смејао док је Горан Марковић вређао мештане Маринкове Баре а данас вређа оне који су осудили ту изјаву: - Маринкова Бара је узречица коју је… »
Вести дана »
После хладног јутра, током дана сунчано и топло, температура до 20 степена
Глас Западне Србије пре 6 минутајош 14 повезаних
Вучић: Три сата сам разговарао са Макроном о метроу, напретку ка ЕУ, свим стратешким стварима
Н1 Инфо пре 56 минутајош 11 повезаних
Србија пред временском клацкалицом: Магла, нагло отопљење и обилне падавине - све у неколико дана
Еуроневс пре 51 минутајош 10 повезаних