Povezane vesti

Godfri za RTS: Kada je trebalo prenosio sam oštre poruke, moj naslednik neće biti "loš policajac"

Godfri za RTS: Kada je trebalo prenosio sam oštre poruke, moj naslednik neće biti "loš policajac"

RTS 11.02.2022
Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri, u ekskluzivnom intervju za RTS pred odlazak iz naše zemlje, kaže da je tokom njegovog mandata u Beogradu bilo teških trenutaka i razgovora, kao i da je, kada je bilo vreme za to, prenosio oštre poruke Vladi… »
Godfri o svom nasledniku, dijalogu, američkim investicijama

Godfri o svom nasledniku, dijalogu, američkim investicijama

RTV 11.02.2022
BEOGRAD - Odlazeći američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri kaže da je tokom njegovog mandata u Beogradu bilo teških trenutaka i razgovora, kao i da je, kada je bilo vreme za to, prenosio oštre poruke Vladi Srbije i poručuje da njegov naslednik… »
Čovek čije mišljenje žele da čuju: Domaći i strani zvaničnici sve češće traže prijem kod patrijarha Porfirija…

Čovek čije mišljenje žele da čuju: Domaći i strani zvaničnici sve češće traže prijem kod patrijarha Porfirija…

Blic 11.02.2022
Nije nesvakidašnje da zvaničnici drugih država pa i specijalni izaslanici drugih zemalja dolaze na kanabe državnog vrha u Srbiji, ali jeste da svraćaju na čašicu razgovora kod poglavara Srpske pravoslane crkve (SPC). A baš to se dešava u… »
Intervju petkom - izaslanik britanskog premijera za Zapadni Balkan ser Stjuart Pič: „Moja uloga je da podržavam dijalog…

Intervju petkom - izaslanik britanskog premijera za Zapadni Balkan ser Stjuart Pič: „Moja uloga je da podržavam dijalog…

BBC News 11.02.2022
Britanski specijalni izaslanik za Zapadni Balkan prvi put se u Beogradu predstavio onima sa kojima očekuje da sarađuje u rešavanju regionalnih pitanja. Iskusni vojnik britanske avijacije i NATO alijanse zamenio je uniformu odelom i kravatom. Ser… »
"Priznanje je nešto što bismo očekivali": Pič: Moja uloga je da podržim dijalog Beograda i Prištine

"Priznanje je nešto što bismo očekivali": Pič: Moja uloga je da podržim dijalog Beograda i Prištine

Blic 11.02.2022
Britanski izaslanik za Zapadni Balkan Stjuart Pič izjavio je da je uloga Evropske unije da vodi dijalog između Beograda i Prištine, dok je uloga Velike Britanije, odnosno njegova, da taj dijalog podrži. U intervjuu za BBC na srpskom, Pič je odbacio… »

Južne vesti 11.02.2022
Iskusni vojnik britanske avijacije i NATO alijanse zamenio je uniformu odelom i kravatom. Ser Stjuart Pič od decembra 2021. godine radi kao specijalni izaslanik britanskog premijera za Zapadni Balkan, a prvu posetu Beogradu i Prištini iskoristio je da… »

Vesti dana »