Povezane vesti
Radojičić: "Beograd dobija najsavremeniju dečju bolnicu! Ponosan sam na projekat Tiršovu 2"
Srbija danas 12.02.2022
Prezadovoljan. Izgradnja nove dečje bolnice „Tiršova 2” se sada razvija dovoljnom brzinom, treba imati u vidu da oko šest decenija nije bio započet ovaj projekat. Izuzetno sam ponosan na činjenicu što je projekat došao do stadijuma u kojem je jasno da… »
Beograd 2024. Dobija najsavremeniju dečiju bolnicu: Imaćemo 30.000 kvadratnih metara prostora namenjenog lečenju dece
Večernje novosti 12.02.2022
Foto: Depozit - Izuzetno sam ponosan na činjenicu što je projekat došao do stadijuma u kojem je jasno da realizacija ne može ni na koji način da bude zaustavljena - rekao je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić gostujući u „Beogradskoj… »
Vesti dana »
Kraj za Kecmanovića! Srbin eliminisan na startu Australijan opena: Miša pao posle velike borbe u pet setova!
Kurir pre 3 minutajoš 21 povezana
Rafinerija u Pančevu ponovo radi: Pokrenuta proizvodnja posle dva meseca, dizel uskoro na domaćem tržištu
Blic pre 43 minutajoš 10 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 18. januar: Ujutro mraz, tokom dana do pet stepeni
Glas Šumadije pre 1 satjoš 10 povezanih
„Delfini“ večeras igraju veliki derbi: Uz Mandića do pobede nad Mađarskom na EP u Beogradu
Dnevnik pre 13 minutajoš 15 povezanih
Danas je zimski Krstovdan – veruje se da ako je oblačno, zima će biti bogata snegom
RTS pre 2 satajoš 8 povezanih