Повезане вести

Цар ломи и разбија због далиле! Након жестоке свађе, Цар изгубио живце, стакло летело по Белој кући!

Цар ломи и разбија због далиле! Након жестоке свађе, Цар изгубио живце, стакло летело по Белој кући!

Ало 12.02.2022
Цар у налету беса гађао огледало комадом намештаја, а огледало се разбило. Далила Драгојевић и Филип Цар су у "Задрузи" вечерас започели расправу због учесталих захтева које Цар има за Далилу, те је она изјавила да не жели да му… »
Нисам ти ја кућна помоћница! Филип и Далила у новом окршају због његовог понашања, ори се Бела кућа!

Нисам ти ја кућна помоћница! Филип и Далила у новом окршају због његовог понашања, ори се Бела кућа!

Ало 12.02.2022
Далила придиковала Филипу због његове аљкавости. Далила Драгојевић и Филип Цар су своју расправу отпочели око учесталих захтева које Цар има за Далилу у току пет минута. Далила не жели да буде кућна помоћница и придикује Филипу… »
Њихова љубав боли! Далила и Цар проговорили о својим тренутним проблемима, а онда се са Вики дотакли Марка, па јој дали…

Њихова љубав боли! Далила и Цар проговорили о својим тренутним проблемима, а онда се са Вики дотакли Марка, па јој дали…

Ало 12.02.2022
Деле савете. Далила Драгојевић и Филип Цар након никад слободнијег вођења љубави дошли су у пушионицу и жалили се једно другом на болове. Разговор је прекинула Викторија Митровић која се поново жалила на свог дечка. - Све ме… »
Хладан туш! Цар пробудио Далилу како би добио нежност, а она га жестоко оладила!

Хладан туш! Цар пробудио Далилу како би добио нежност, а она га жестоко оладила!

Ало 12.02.2022
Није се надао овоме! Филип Цар је легао поред Далиле Драгојевић, али није дуго издражао, те је покушао да разбуди своју девојку која му је одмах одбрусила: - Склони се! Издрао си се! Пусти ме да лежим - рекла му је Далила… »

Вести дана »