Повезане вести
ПОНОШ се елиминисао из изборне трке Велика грешка Ђиласовог кандидата
Ало 13.02.2022
Љиљана Смајловић коментарисала је данас за ТВ Прва став који је о НАТО изнео Ђиласов кандидат за председника Здравко Понош. - За мене сваки председнички кандидат треба да каже да ли је за НАТО јер је за мене то елиминаторна… »
"ПОНОШ за НАТО каже никад НЕ реци никад - МЕНИ је СВЕ ЈАСНО" Љиљана огорчена понашањем Здравка Поноша - љубитеља НАТО…
Србија данас 13.02.2022
Љљана Смајиловић је гостујући у емисији на Прва ТВ, открила шта мислио на Здравку Поношуи који када се спомене НАТО он реагује као да су нам то пријатељи, а не они који су нас убијали давне 1999. - За мене сваки председнички… »
Када ПОНОШ каже за НАТО "никад не реци никад", МЕНИ је СВЕ ЈАСНО Љиљана Смајловић прозрела Ђиласовог пулена - човек не улива…
Ало 13.02.2022
Новинарка Љиљана Смајловић говорила је у емисији "Јутро" на "ТВ Прва", где је ђиласовског председничког кандидата блиског НАТО алијанси окарактерисала као човека који не улица поверење. "За мене сваки председнички кандидат… »
Вести дана »
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 3 сатајош 10 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 46 минутајош 26 повезаних