Повезане вести

ПОНОШ се елиминисао из изборне трке Велика грешка Ђиласовог кандидата

ПОНОШ се елиминисао из изборне трке Велика грешка Ђиласовог кандидата

Ало 13.02.2022
Љиљана Смајловић коментарисала је данас за ТВ Прва став који је о НАТО изнео Ђиласов кандидат за председника Здравко Понош. - За мене сваки председнички кандидат треба да каже да ли је за НАТО јер је за мене то елиминаторна… »
"ПОНОШ за НАТО каже никад НЕ реци никад - МЕНИ је СВЕ ЈАСНО" Љиљана огорчена понашањем Здравка Поноша - љубитеља НАТО…

"ПОНОШ за НАТО каже никад НЕ реци никад - МЕНИ је СВЕ ЈАСНО" Љиљана огорчена понашањем Здравка Поноша - љубитеља НАТО…

Србија данас 13.02.2022
Љљана Смајиловић је гостујући у емисији на Прва ТВ, открила шта мислио на Здравку Поношуи који када се спомене НАТО он реагује као да су нам то пријатељи, а не они који су нас убијали давне 1999. - За мене сваки председнички… »
Када ПОНОШ каже за НАТО "никад не реци никад", МЕНИ је СВЕ ЈАСНО Љиљана Смајловић прозрела Ђиласовог пулена - човек не улива…

Када ПОНОШ каже за НАТО "никад не реци никад", МЕНИ је СВЕ ЈАСНО Љиљана Смајловић прозрела Ђиласовог пулена - човек не улива…

Ало 13.02.2022
Новинарка Љиљана Смајловић говорила је у емисији "Јутро" на "ТВ Прва", где је ђиласовског председничког кандидата блиског НАТО алијанси окарактерисала као човека који не улица поверење. "За мене сваки председнички кандидат… »

Вести дана »