Povezane vesti
Gojko Kačar: ‘Partizanu smo već pomrsili konce, a sada želimo i Zvezdi! Puno mi je srce što sam nastupao samo za jedan tim u…
Hot sport 13.02.2022
‘Dok je matematički moguće, rekao bih da će Proleter biti šampion Srbije!’ Bivši reprezentativac Srbije, a sada pomoćni trener Proletera, Gojko Kačar, gostovao je na TV Arena Sport. Kačar je u emsiiji ‘Kao nekada‘ govorio o prvim fudbalskim koracima… »
Gojko Kačar: Pomešana osećanja zbog Južne Afrike, Vojvodina je moja prva ljubav!
Večernje novosti 13.02.2022
Foto: Printskrin Youtube/Arena Sport TV Gojko Kačar je u emisiji "Kao nekada" govorio o svojim počecima, Vojvodini, odlasku u Nemačku, novom angažovanju kao trenera... - Vojvodina je moja prva ljubav, tu nema priče, prošao sam tu sve kategorije. Uvek sam… »
Vesti dana »
Članovi Đinđićeve vlade položili venac, poštu odale stranačke kolege i građani
Euronews pre 53 minutajoš 69 povezanih
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 13 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO Prva poruka novog vrhovnog vođe Irana: Izrael tvrdi da je pogodio iranski kompleks za razvoj nuklearnog oružja
Nova pre 32 minutajoš 49 povezanih
Modžtaba Hamnei: Ormuski moreuz ostaje zatvoren; Tramp: Rast cena nafte donosi zaradu SAD
RTS pre 28 minutajoš 62 povezane