Повезане вести
“Нисам антиваксер, али ц́у жртвовати трофеје ако будем приморан да се вакцнишем. То је цена коју сам спреман да платим”: Новак…
Недељник 15.02.2022
(БЕТАПХОТО/МИЛОС МИСКОВ/МО) Најбољи тенисер света Новак Ђоковиц́ рекао је да би радије пропустио наредне такмичења и бробу за трофеје уколико би био приморан да се вакцнише против коронавируса, преноси ББЦ делове интервјуа са… »
Потресна исповест Новака: Осећао сам се беспомоћно, погрешио сам са интервјуом
Нова 15.02.2022
Новак Ђоковић је у ексклузивном интервјуу за британски ББЦ открио шта га је највише заболело у Аустралији, али и како је било боравити у хотелу "Парк", који у Мелбурну називају затвором. Најбољи тенисер света је након готово… »
Ђоковић за ББЦ: Нисам антиваксер, али ћу жртвовати трофеје ако се захтева вакцина
Јужне вести 15.02.2022
ББЦ Новак Ђоковић је изјавио да би у будућности радије пропустио трофеје у тенису него да буде приморан да прими вакцину против ковида-19. У ексклузивном интервјуу за ББЦ, рекао је да не треба да га повезују са антиваксерским… »
Ђоковић може да игра на Вимблдону
Вести онлине 15.02.2022
Британски новинар Стјуарт Фрејзер објавио је да је Новак Ђоковиц́ тренутно једини тенисер из Топ 100 који није вакцинисан. Ипак, и поред тога према информацијама које он поседује, како сада ствари стоје, Србин би могао да… »
Новак се коначно огласио: Нећу вакцину, жртвоваћу трофеје ако ми буду тражили да је примим!
Спортал блиц 15.02.2022
Пре би пропустио све трофеје остатка каријере него се присилно вакцинисао против ковида, у најновијем интервјуу је рекао за "ББЦ" и тиме јасно показао свој став. Упитан је био Новак да ли би жртвовао учешће на Ролан Гаросу и… »
„Новак им је камен у ципели, западни медији би волели да не игра“
Нова 15.02.2022
Никола Пилић, чувени тениски тренер и први човек академије коју је похађао Новак Ђоковић, прокоментарисао је Новаков став о вакцинама. Новак је у интервју истакао да се неће вакцинисати, као и да је спреман да не наступи на Ролан… »
Сјајна вест за Новака! Ђоковић може на Вимблдон и невакцинисан, све открила британска легенда
Вечерње новости 15.02.2022
ФОТО: Тањуг Најбољи тенисер света је открио да нема проблем да пропусти Ролан Гарос и Вимблдон без обзира на то што би на тај начин могао да изгуби трку са Рафаелом Надалом за играча са највише гренд слем титула. Ипак… »
Корона вирус: У Србији преминуло још 59 људи, у Канади се уводи могућност замрзавање банковних рачуна демонстрантима против…
Данас 15.02.2022
Док број заражених у Србији наставља да расте, а стагнира цифра оних који се одлучују за вакцинацију, најбољи тенисер света Новак Ђоковић поручује да би се одрекао трофеја, ако би био приморан да се вакцинише. У Канади… »
Глас наде из Британије - Новак може на Вимблдон?
Спортске.нет 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је у интервјуу за ББЦ да ће остати доследан у намери да не прими вакцину против вируса ЦОВИД-19, па макар жртвовао трофеје. Иако је прошло мање од месец дана од депортације из Мелбурна… »
Новак се огласио након интервјуа о коме прича цела планета: Имао је посебну поруку за све своје навијаче
Мондо 15.02.2022
Српски тенисер поделио је своје утиске о интервјуу који је већ обишао свет. Српски тенисер поделио је своје утиске о интервјуу који је већ обишао свет. Српски тенисер Новак Ђоковић није се оглашавао готово месец дана пошто је… »
Ђоковић: Нисам антиваксер, али ћу жртвовати трофеје ако ме буду терали да се вакцинишем
РТС 15.02.2022
Најбољи тенисер света дао је за Би-Би-Си први велики интервју после депортације из Аустралије у којем је открио да ће жртвовати трофеје и шансу да постане најбољи у историји "белог спорта" уколико вакцинација буде обавезна за… »
Новак је хтео да се дистанцира од антиваксера! Јавио се новинар који је интервјуисао Ђоковића: Знам зашто је ово урадио!
Мондо 15.02.2022
Из "прве руке" пренео је утиске о интервјуу са Новаком Ђоковићем који је урађен у Београду. Из "прве руке" пренео је утиске о интервјуу са Новаком Ђоковићем који је урађен у Београду. Српски тенисер Новак Ђоковић није се… »
Ђоковић: Нисам антиваксер, али бих жртвовао трофеје уколико је вакцинација услов
Санџак хабер 15.02.2022
БЕОГРАД – Први тенисер света Новак Дјоковић рекао је у интервјуу за Би-Би-Си (ББЦ) да би радије пропустио наредне турнире, него да буде присиљен да се вакцинише против корона вируса.Он је у ексклузивном интервјуу за британски… »
Ђоковић: Никад нисам био против вакцинације, али спреман сам да жртвујем турнире због свог става
Спортски журнал 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да би радије пропустио будуће трофеје него да буде приморан да прими вакцину против корона вируса. Ђоковић је у интервјуу за Би-Би-Си рекао и да не треба да се повезује са… »
Ђоковић: Нисам антиваксер, али ћу жртвовати све трофеје ако треба
Ал Јазеера 15.02.2022
Принципи доношења одлука о мом тијелу су важнији од било које титуле или било чега другог, поручио је србијански тенисер. Србијански тенисер Новак Ђоковић изјавио је да би најрадије пропустио тениске трофеје у будућности него… »
Ђоковић: Пре бих жртвовао трофеје него да будем приморан да се вакцинишем
Глас Америке 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је у интервјуу за ББЦ да није противник вакцинације, али да би радије прескочио грен слем турнире и одустао од будућих трофеја, него да буде приморан да се вакцинише. "Да, то је цена… »
Ђоковић: Нисам антиваксер, али бих жртвовао трофеје уколико је вакцинација услов
ИндексОнлине 15.02.2022
БЕОГРАД – Први тенисер света Новак Дјоковић рекао је у интервјуу за Би-Би-Си (ББЦ) да би радије пропустио наредне турнире, него да буде присиљен да се вакцинише против корона вируса.Он је у ексклузивном интервјуу за британски… »
Ђоковић за би-би-Си: "Спреман сам да жртвујем све трофеје"
Правда 15.02.2022
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, поручио је у великом интервјуу за Би-Би-Си да је спреман да жртвује велике трофеје уколико буде приморан да се вакцинише. Додао је да није антиваксер, али да (још) не жели да прими вакцину… »
Ђоковић ексклузивно први пут након Мелбурна: Слобода избора је најважнија, одрекао бих се свих трофеја или било чега другог!…
Хот спорт 15.02.2022
Новак говорио за ББЦ о ставовима и дешавањима у Аустралији Први рекет света, Новак Ђоковић, по први пут је говорио за медије након његове депортације из Аустралије прошлог јануара. Он је за ББЦ истакао да није антиваксер, и да… »
Новак Ђоковић: Ако будем приморан да се вакцинишем, одрећићу се трофеја
Ноизз 15.02.2022
Новак Ђоковић је рекао да би радије жртвовао будуће тениске трофеје него да буде приморан да добије вакцину против короне. У интервјуу за ББЦ најбољи тенисер света открио је свој став о цепиву рекавши да изјавио да не би требало… »
Дјоковић: Нисам антиваксер, али бих жртвовао трофеје уколико је вакцинација услов
Радио сто плус 15.02.2022
Првобитном одлуком Суд у Мелбурну је поништио одлуку владе, али је затим аустралијски министар за имиграције одлучио да му ускрати визу, јер би његово присуство могло да покрене „градјанске немире и негативно расположење према… »
Ђоковић за ББЦ: Нисам антиваксер, али ћу жртвовати трофеје ако се захтева вакцина
Радио 021 15.02.2022
Тениска звезда каже да није против вакцинације у принципу, али жели да буде „у складу" са сопственим телом. ББЦ Новак Ђоковић је изјавио да би радније пропустио трофеје у тенису у будућности него да буде приморан да прими вакцину… »
Људи не знају зашто сам депортован, ово је истина! Новак отворио душу, открио прави разлог избацивања из Аустралије
Мондо 15.02.2022
Новак Ђоковић је објаснио шта се десило у Аустралији где су га малтретирали две недеље. Новак Ђоковић је објаснио шта се десило у Аустралији где су га малтретирали две недеље. Српски тенисер Новак Ђоковић потврдио је у… »
Ђоковић: Спреман сам да жртвујем титуле, нећу вакцину, али нисам антиваксер
Нова 15.02.2022
Новак Ђоковиц́ рекао је да би радије испустио будуц́е тениске трофеје него да буде приморан да добије вакцину против коронавируса. Обрац́ајуц́и се ексклузивно за ББЦ, он је рекао да не треба да се повезује са покретом против… »
Ђоковић: Радије бих жртвовао трофеје него да будем приморан на вакцинацију
Данас 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковиц́ је у интервјуу за ББЦ рекао да би радије пропустио будуц́е тениске трофеје него да буде приморан да се вакцинише против вируса корона. Он је рекао да не треба да се повезује са антиваксерским… »
Бета 15.02.2022
Први тенисер света Новак Дјоковић рекао је у интервјуу за Би-Би-Си (ББЦ) да би радије пропустио наредне турнире, него да буде присиљен да се вакцинише против корона вируса. Он је у ексклузивном интервјуу за британски јавни… »
Први велики интервју Новака Ђоковића: Нисам антиваксер, али ћу жртвовати све трофеје ако будем приморан на вакцину
Луфтика 15.02.2022
Новак Ђоковић дао је за ББЦ први велики интервју после депортације из Аустралије. Најбољи тенисер света је открио да ће жртвовати трофеје и шансу да постане најбољи у историји „белог спорта“ уколико вакцинација буде обавезна за… »
Ђоковић открио прави разлог - Ево зашто је депортован из Аустралије!
Спортске.нет 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић говорио је у ексклузивном интервјуу за "ББЦ" о својој одлуци да се не вакцинише, те депортацији из Аустралије раније ове године. Након што је говорио о свом личном мишљењу о вакцинацији и… »
Ексклузива године Новак Ђоковић: "Жртвоваћу трофеје ако ме приморају на вакцинацију!"
Спортске.нет 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је у ексклузивном интервјуу за "ББЦ" да не жели да буде приморан да прими вакцину. Говорећи по први пут за медије од Аустралијан опена на којем није учествовао, Ђоковић је рекао да није… »
Ђоковић о депортацији из Аустралије: "Ово је прави разлог због ког су ме избацили из земље"
Спортал блиц 15.02.2022
Српски тенисер се осврнуо на дешавања у Аустралији. , а открио је и због чега је депортован из Аустралије пред почетак првог гренд слема у сезони. Подсетимо, Новаку је почетком јануара два пута одузимана виза, морао је у хотел… »
Ђоковић окончао тишину: Нећу се вакцинисати, спреман сам да платим цену
Н1 Инфо 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић истакао је да није 'антиваксер', али да би радије пропустио прилику да осваја трофеје него да буде приморан да прими вакцину против вируса корона. У разговору за ББЦ, српски тенисер, који није… »
Ђоковић о обавезној вакцинацији: Принципи важнији од трофеја
Спорт клуб 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић истакао је да није 'антиваксер', али да би радије пропустио прилику да осваја трофеје него да буде приморан да прими вакцину против вируса корона. У разговору за ББЦ, српски тенисер, који није… »
Ђоковић: Радије бих жртвовао трофеје него да будем приморан на вакцинацију
Н1 Инфо 15.02.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковиц́ је рекао да би радије жртвовао будуц́е тениске трофеје него да буде приморан да добије вакцину против ковида-19. Ђоковић је у интервјуу за ББЦ изјавио да не би требало да га повезују са… »
Ђоковић први пут одговорио Аустралији и министру, открио како се и даље осећа
Нова 15.02.2022
Новак Ђоковиц́ рекао је да би радије испустио будуц́е тениске трофеје него да буде приморан да добије вакцину против коронавируса, први пут је говорио и о Аустралији. Најбољи тенисер света дао је велики интервју за ББЦ. „Био сам… »
Неће ме присилити на вакцину, жртвоваћу и трофеје! Новак Ђоковић се коначно огласио: Ја нисам антиваксер!
Мондо 15.02.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић коначно проговорио на тему вакцинације и хаоса у Аустралији. Српски тенисер Новак Ђоковић коначно проговорио на тему вакцинације и хаоса у Аустралији. Српски тенисер Новак Ђоковић није се оглашавао од… »
Вести дана »
Побусани понедељак - обичаји и веровања која се повезују са овим даном
Н1 Инфо пре 14 минутајош 5 повезаних
На данашњи дан, 20. април: Рођен Хитлер, Аполо 16 се спустио на Месец...
Н1 Инфо пре 9 минутајош 4 повезане
Резултати избора за Лекарску комору: Независни кандидати победили у Београду, Сомбору, Краљеву…
Данас пре 7 сатијош 3 повезане