Povezane vesti
"Mi emitujemo dobru energiju" Ristovski: LJudi se prepoznaju po delima, a Vučić je to dokazao (video)
Večernje novosti 16.02.2022
Foto: T. Marković U delegaciji SNS-a, koju je predvodila premijerka Ana Brnabić, bio je i glumac Lazar Ristovski. - Ja sam ovde kao slobodan i nezavisan čovek da podržim Vučića i SNS da napravi bolju Srbiju. LJudi se prepoznaju po delima, a Vučić… »
Sečanjci na aprilskim izborima biraju i lokalnu vlast
Danas 16.02.2022
Vanredni lokalni izbori u opštini Sečanj održavaju se 3. aprila jer je doskorašnji predsednik opštine Predrag Rađenović (SNS) podneo ostavku na tu funkciju i prešao na mesto načelnika Srednjobanatskog upravnog okruga. Pošto u međuvremenu nije… »
Ko ružno govori o Borči, najviše govori o sebi: Vučićeva poruka građanima propraćena gromkim aplauzom (foto)
Večernje novosti 15.02.2022
Foto: Instagram/avucic - Oni koji ružno govore o Borči, najviše govore o sebi. Ja našu Borču obožavam. Hvala svima na podršci - rekao je predsednik okupljenim građanima večeras. A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic) Nakon što je… »
Prelepe slike iz Kruševca: Nepregledna masa ljudi došla da pruži podršku predsedniku (foto)
FOTO: Novosti Veličanstvena slika nam dolazi i iz Kruševca, a građani širom čitave Srbije okupili su se kako bi svojim potpisom dali podršku predsedniku Vučiću. U srednjovekovnoj prestonici Srbije nepregledna masa ljudi dolazi da potpisima podrži… »
Ne postoje reči koje bi ovo opisale: Predsednik Vučić se oglasio zbog dočeka u Zemunu (video)
Novosti U Zemunu su, uz građane, predsednika Aleksandar Vučića dočekali i krajišnici, koji su predsednika iznenadili pesmom i igrom. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Tim povodom on se oglasio na Instagramu. - Ne postoje reči… »
I Lazarevac uz Vučića: Građani se okupili da iskažu podršku predsedniku (foto)
Foto: Novosti Veliki skupovi građana koji su došli da svojim potpisom pruže podršku predsedniku večeras su i u Mladenovcu, Borči, Zemunu i u više gradskih opština. Takođe, građani prikupljaju potpise i širom Srbije. Građani su se okupili i u… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 39 minutajoš 2 povezane