Povezane vesti
"Mi emitujemo dobru energiju" Ristovski: LJudi se prepoznaju po delima, a Vučić je to dokazao (video)
Večernje novosti 16.02.2022
Foto: T. Marković U delegaciji SNS-a, koju je predvodila premijerka Ana Brnabić, bio je i glumac Lazar Ristovski. - Ja sam ovde kao slobodan i nezavisan čovek da podržim Vučića i SNS da napravi bolju Srbiju. LJudi se prepoznaju po delima, a Vučić je to… »
Sečanjci na aprilskim izborima biraju i lokalnu vlast
Danas 16.02.2022
Vanredni lokalni izbori u opštini Sečanj održavaju se 3. aprila jer je doskorašnji predsednik opštine Predrag Rađenović (SNS) podneo ostavku na tu funkciju i prešao na mesto načelnika Srednjobanatskog upravnog okruga. Pošto u međuvremenu nije izabran… »
Ko ružno govori o Borči, najviše govori o sebi: Vučićeva poruka građanima propraćena gromkim aplauzom (foto)
Večernje novosti 15.02.2022
Foto: Instagram/avucic - Oni koji ružno govore o Borči, najviše govore o sebi. Ja našu Borču obožavam. Hvala svima na podršci - rekao je predsednik okupljenim građanima večeras. A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic) Nakon što je predsednik to rekao… »
Prelepe slike iz Kruševca: Nepregledna masa ljudi došla da pruži podršku predsedniku (foto)
FOTO: Novosti Veličanstvena slika nam dolazi i iz Kruševca, a građani širom čitave Srbije okupili su se kako bi svojim potpisom dali podršku predsedniku Vučiću. U srednjovekovnoj prestonici Srbije nepregledna masa ljudi dolazi da potpisima podrži… »
Ne postoje reči koje bi ovo opisale: Predsednik Vučić se oglasio zbog dočeka u Zemunu (video)
Novosti U Zemunu su, uz građane, predsednika Aleksandar Vučića dočekali i krajišnici, koji su predsednika iznenadili pesmom i igrom. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Tim povodom on se oglasio na Instagramu. - Ne postoje reči koje bi… »
I Lazarevac uz Vučića: Građani se okupili da iskažu podršku predsedniku (foto)
Foto: Novosti Veliki skupovi građana koji su došli da svojim potpisom pruže podršku predsedniku večeras su i u Mladenovcu, Borči, Zemunu i u više gradskih opština. Takođe, građani prikupljaju potpise i širom Srbije. Građani su se okupili i u beogradskoj… »
Vesti dana »
Apel predsednika KK Crvena zvezda Željka Drčelića pred utakmicu sa Parizom
Danas pre 26 minutajoš 50 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 5 satijoš 29 povezanih
Stiže osetno zahlađenje sa padavinama, evo šta nas čeka za Uskrs: Čubrilo donosi prognozu za praznični vikend
Mondo pre 3 satajoš 35 povezanih
ARTEMIS II: Istorijska misija ušla u zonu gravitacije Meseca (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 23 povezane
Kruži nova prevara Srbijom - Ovo su saobraćajne kazne koje ne smete nikako da platite
Kamatica pre 1 satjoš 22 povezane