Повезане вести
"Ми емитујемо добру енергију" Ристовски: Људи се препознају по делима, а Вучић је то доказао (видео)
Вечерње новости 16.02.2022
Фото: Т. Марковић У делегацији СНС-а, коју је предводила премијерка Ана Брнабић, био је и глумац Лазар Ристовски. - Ја сам овде као слободан и независан човек да подржим Вучића и СНС да направи бољу Србију. Људи се препознају… »
Сечањци на априлским изборима бирају и локалну власт
Данас 16.02.2022
Ванредни локални избори у општини Сечањ одржавају се 3. априла јер је доскорашњи председник општине Предраг Рађеновић (СНС) поднео оставку на ту функцију и прешао на место начелника Средњобанатског управног округа. Пошто у… »
Ко ружно говори о Борчи, највише говори о себи: Вучићева порука грађанима пропраћена громким аплаузом (фото)
Вечерње новости 15.02.2022
Фото: Инстаграм/авуциц - Они који ружно говоре о Борчи, највише говоре о себи. Ја нашу Борчу обожавам. Хвала свима на подршци - рекао је председник окупљеним грађанима вечерас. А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц) Након… »
Прелепе слике из Крушевца: Непрегледна маса људи дошла да пружи подршку председнику (фото)
ФОТО: Новости Величанствена слика нам долази и из Крушевца, а грађани широм читаве Србије окупили су се како би својим потписом дали подршку председнику Вучићу. У средњовековној престоници Србије непрегледна маса људи долази да… »
Не постоје речи које би ово описале: Председник Вучић се огласио због дочека у Земуну (видео)
Новости У Земуну су, уз грађане, председника Александар Вучића дочекали и крајишници, који су председника изненадили песмом и игром. А пост схаред би Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) Тим поводом он се огласио на Инстаграму… »
И Лазаревац уз Вучића: Грађани се окупили да искажу подршку председнику (фото)
Фото: Новости Велики скупови грађана који су дошли да својим потписом пруже подршку председнику вечерас су и у Младеновцу, Борчи, Земуну и у више градских општина. Такође, грађани прикупљају потписе и широм Србије. Грађани су се… »
Вести дана »
„Не смеш ни да шеташ јер ћемо да те убијемо“ – Вучић чуо непостојеће претње опозиције пред долазак у Ниш, који углавном заобилази
Југмедиа пре 7 минутајош 20 повезаних
Преврнуо се чамац са мигрантима код Славонског Брода, троје се утопило
Радио 021 пре 1 сатјош 18 повезаних
Планине и овог јутра изнад облака: На овој српској лепотици јутрос чак 5 степени, фотографије све говоре
Телеграф пре 1 сатјош 20 повезаних