Povezane vesti
Leteće perje! Opet se oglasila Kaća Živković posle žestokog skandala sa Sanjom Marinković! Čvrsto sam uverena u sve što sam…
Kurir 16.02.2022
Katarina Živković izgleda bolje nego ikad! Pored toga što vodi računa o svom fizičkom izgledu, pevačica je za Kurir televiziju govorila i o drugim aktuelnim temama. Na primer, da li se pomirila sa Sanjom Marinković. Pevačica Katarina Živković se… »
Kaća Živković nakon skandala sa sanjom marinković: Iza svega što sam rekla čvrsto stojim
Večernje novosti 16.02.2022
Foto: Printskrin Instagram/Youtube Iako je Kaća tražila od Sanje da joj se javno izvini, voditeljka to nije učinila, a pevačica ističe da se i posle svega ne kaje zbog svog postupka. - Sve što mislim ja sam to rekla i napisala na svom Instagram profilu… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 220 povezanih

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 7 minutajoš 28 povezanih

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 4 satijoš 22 povezane