Повезане вести

Медојевић упозорио Црна Гора постаје Латинска Америка, а ако мафија предложи Дритана за премијера... (видео)

Медојевић упозорио Црна Гора постаје Латинска Америка, а ако мафија предложи Дритана за премијера... (видео)

Ало 16.02.2022
Небојша Медојевић, лидер ПзП-а, изјавио је да „брак између Здравка Кривокапића и Дритана Абазовића прелази у ружну бракоразводну парницу“. - Већ раније сам указивао на проблем да ова власт није успела да оснажи грађанску контролу… »
Медојевић упозорава на сектор безбедности: "Брак између Здравка и Дритана прелази у ружну бракоразводну парницу" (видео)

Медојевић упозорава на сектор безбедности: "Брак између Здравка и Дритана прелази у ружну бракоразводну парницу" (видео)

Вечерње новости 16.02.2022
Абазовић и Кривокапић / Фото Тањуг-АП - Већ раније сам указивао на проблем да ова власт није успела да оснажи грађанску контролу над сектором безбедности. Сада смо сведоци да се у јавност износе информације које су предмет… »
Медојевиц́: Абазовиц́ да се не игра сектором безбједности

Медојевиц́: Абазовиц́ да се не игра сектором безбједности

Спутник 16.02.2022
Небојша Медојевиц́, лидер ПзП-а, изјавио је да „брак између Здравка Кривокапиц́а и Дритана Абазовиц́а прелази у ружну бракоразводну парницу“. Вец́ раније сам указивао на проблем да ова власт није успјела да оснажи грађанску… »

Вести дана »