Povezane vesti

Medojević upozorio Crna Gora postaje Latinska Amerika, a ako mafija predloži Dritana za premijera... (video)

Medojević upozorio Crna Gora postaje Latinska Amerika, a ako mafija predloži Dritana za premijera... (video)

Alo 16.02.2022
Nebojša Medojević, lider PzP-a, izjavio je da „brak između Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića prelazi u ružnu brakorazvodnu parnicu“. - Već ranije sam ukazivao na problem da ova vlast nije uspela da osnaži građansku kontrolu nad sektorom… »
Medojević upozorava na sektor bezbednosti: "Brak između Zdravka i Dritana prelazi u ružnu brakorazvodnu parnicu" (video)

Medojević upozorava na sektor bezbednosti: "Brak između Zdravka i Dritana prelazi u ružnu brakorazvodnu parnicu" (video)

Večernje novosti 16.02.2022
Abazović i Krivokapić / Foto Tanjug-AP - Već ranije sam ukazivao na problem da ova vlast nije uspela da osnaži građansku kontrolu nad sektorom bezbednosti. Sada smo svedoci da se u javnost iznose informacije koje su predmet operativnog rada ANB-a - kazao… »
Medojević: Abazović da se ne igra sektorom bezbjednosti

Medojević: Abazović da se ne igra sektorom bezbjednosti

Sputnik 16.02.2022
Nebojša Medojević, lider PzP-a, izjavio je da „brak između Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića prelazi u ružnu brakorazvodnu parnicu“. Već ranije sam ukazivao na problem da ova vlast nije uspjela da osnaži građansku kontrolu nad sektorom… »

Vesti dana »