Povezane vesti
Neverovatno slavlje: Posle drame na Marakani, cela Zvezda u delirijumu
Večernje novosti 16.02.2022
FK Crvena zvezda Podsetimo, nakon neverovatnog meča, Zvezde je eliminisala Radnički iz Niša u osmini finala i to boljim izvođenjem jedanaesteraca, a utakmicu si obeležila dva golmana, ali i incident pred sam kraj penal ruleta. Usledilo je ogromno slavlje… »
"Štulić se uplašio!" Dejan Stanković otkrio zašto je zagrlio "Partizanovo dete" koje je umalo izazvalo tuču na Marakani
TV Arena sport Podsetimo, posle neverovatnog meča, Zvezde je eliminisala Radnički iz Niša u osmini finala i to boljim izvođenjem jedanaesteraca, a utakmicu si obeležila dva golmana, ali i incident pred sam kraj penal ruleta. Tada je Štulić, posle dobrog… »
Penal-drama za sva vremena: Pogledajte neverovatan kraj utakmice Crvena zvezda - Radnički Niš (video)
TV Arena sport Podsetimo, posle neverovatnog meča, Zvezde je eliminisala Radnički iz Niša u osmini finala i to boljim izvođenjem jedanaesteraca, a utakmicu si obeležila dva golmana, ali i incident koji je umalo prerastao u opštu tuču. Na snimku TV Arena… »
Vesti dana »
Vetar od 100 km/h će vam duvati pravo u lice! Na snazi najveće upozorenje u Srbiji - 25, 26. i 28. januar će nas oduvati
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
„Uznemiren sam sada“: Đoković se oglasio povodom Sabalenke, ona mu odmah uzvratila!
Hot sport pre 51 minutajoš 32 povezane
Jović postigao 23 poena u pobedi Majamija protiv Jute, Dončićevih 33 poena u Dalasu
NIN pre 6 minutajoš 26 povezanih