Povezane vesti
Zelenski: Moj susret s Putinom može deblokirati odnose između dve zemlje
Nova 17.02.2022
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da njegov susret sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom može deblokirati odnose između dve zemlje, javlja Sputnjik. „Sastanak s Putinom bi sigurno deblokirao odnose Ukrajine i Rusije jer… »
Zašto i sa kojim ciljem? Zelenski želi sastanak sa Putinom, Kremlj mu odmah odgovorio
Večernje novosti 17.02.2022
Foto: Profimedia - Sastanak sa Putinom bi sigurno deblokirao odnose između Ukrajine i Rusije jer predsednici na tom sastanku treba da nađu izlaz. Sam po sebi sastanak bi bio signal da to strane žele. Sastali smo se, rekli to što mislimo da treba, čuli… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti se vratili u zgradu Univerziteta u Novom Pazaru: Stiže podrška iz gradova širom Srbije, beogradski zborovi organizuju protest
Nova pre 5 minutajoš 80 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 5 satijoš 59 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova": Đorđe David o odlasku Viki Miljković i Bosanca iz Zvezda Granda - muzičar u šoku: "ni sa kim se nije pozdravio"
Blic pre 50 minutajoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 2 satajoš 22 povezane

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 44 povezane