Povezane vesti
Najbolji sam kad je slušam! Ša priznao sve o odnosu njega i Tare, a ovaj detalj će vas ostaviti u potpunom šoku!
Alo 18.02.2022
Reper iskreno o turbulentnom odnosu. Veliki šef je zadrugare obavestio da je vreme za radio - emisiju "Sprrrdnja" koju vode i uređuju Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić. Oni su najavili da je današnja tema "Poniženje", a njihov prvi gost je… »
Dalila upala u radio i napravila rusvaj! Mića oštro opleo po Ša, Dejanova bivša zaratila sa Karićem, pale ozbiljne…
Alo 18.02.2022
Ozbiljna drama u Zadruzi! U emisiji koju vode i uređuju Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić, najavljeno je da je današnja tema "Poniženje", a njihov drugi gost je bio Lepi Mića: Printscreen - Pažljivo sam sluša Nenada, za to smo sve čuli… »
Vesti dana »
Blokada petlje kod Beogradske Arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 58 minutajoš 21 povezana
Spremite se za vetroviti vikend: Jedan grad u Srbiji će imati najniže temperature
Euronews pre 4 satijoš 14 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 2 satajoš 5 povezanih
Hamas predao tri izraelska taoca Crvenom krstu, očekuje se puštanje palestinskih zatvorenika (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ostajem sa vama, nigde ne idem": Vučević o ostavci, otkrio da li će je povući: Doneo sam najbolju odluku za Srbiju
Blic pre 52 minutajoš 10 povezanih