Повезане вести
Огласио се марко кешељ после напада: Рекао је да ће ми доћи испред куће и да нисам безбедан
Вечерње новости 18.02.2022
Фото: Т. Марковић Непознати нападач пришао је Кешељу, вређао га, а потом му показао полни орган. - Све се догодило на Вождовцу када сам кренуо да седнем у свој аутомобил, пришао ми је човек да се физички обрачуна са мном, вређао… »
Нападнут Марко Кешељ! Непознати мушкарац му претио само због страначког опредељења
Србија данас 18.02.2022
Сраман напад на чувеног кошаркаша. Познати кошаркаш и један од присталица СНС који је на листи те странке за предстојеће изборе Марко Кешељ нападнут је данас у Београду само због страначког опредељења. Непознати нападач је… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен