Povezane vesti
Saša Matić zamalo ponavljao razred: Profesor digao ruke od njega, a on ga šokirao - Većeg idiota nisam video!
Mondo 19.02.2022
Saša Matić je bio problematičan, ali na kraju je ipak uspeo da iznenadi u školi. Saša Matić je bio problematičan, ali na kraju je ipak uspeo da iznenadi u školi. Pevač Saša Matić, koji je pre 24 godine započeo uspešnu karijeru, pored gimnazije ima… »
Saša Matić zamalo ponavljao razred: "Profesor mi je rekao da nije video većeg idiota"
Večernje novosti 19.02.2022
Foto ATA Images (Saša Matić) Desilo se da pred kraj školovanja Saša Matić nije znao ništa od programa koji treba za polaganje. - Profesor mi kaže da ću ponavljati, jer nemam pojma gradivo. Ja sam ga uveravao da neću. Sednem, proučim lepo ispitni program… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
U Urgentnom centru pregledan 21 pacijent povređen u nesreći na Dorćolu, jedan zadržan na lečenju
RTS pre 44 minutajoš 117 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 3 satajoš 33 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
SAD i Iran blizu produženja primirja, nafta pala više od pet odsto
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 33 povezane