Povezane vesti
"Prosečna plata ĆE BITI 1000€ do KRAJA MANDATA SLEDEĆE VLADE!" Vučić se obratio žiteljima Merošina i obradovao ih plavonima za…
Srbija danas 19.02.2022
Veliki broj ljudi se okupio. - Prosečna plata (2026.) biće veća od 1000€! Svojevremeno mi je Dragan Šutanovac rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi ćemo glasati za SNS"! On je toliko korektan da to ni ne negira! - rekao je Vučić. PROSEČNA… »
Prosečna plata ĆE BITI 1.000 evra Vučić: Šutanovac mi je rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi će glasati za SNS…
Večernje novosti 19.02.2022
Foto: Printscreen - Svojevremeno mi je Dragan Šutanovac rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi ćemo glasati za SNS"! On je toliko korektan da to ni ne negira - rekao je predsednik. PROSEČNA PLATA ĆE BITI 1000€ DO KRAJA MANDATA SLEDEĆE VLADE… »
Vesti dana »

Filozofski fakultet u Novom Sadu: Studenti tvrde da su izbačeni, stigli traktori u znak podrške
Vreme pre 31 minutajoš 47 povezanih

Drama kod Novog Sada: Veliki požar guta industrijski objekat, čule se i detonacije VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

RZS: Najmanje plate u uslužnim delatnostima - 59.229 dinara, najveće programerima - 294.853
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih

Slede temperature od +40, a onda nagli preokret: Nova prognoza Marka Čubrila, da li brzo ulazimo u jesen
Mondo pre 27 minutajoš 24 povezane