Povezane vesti
"Prosečna plata ĆE BITI 1000€ do KRAJA MANDATA SLEDEĆE VLADE!" Vučić se obratio žiteljima Merošina i obradovao ih…
Srbija danas 19.02.2022
Veliki broj ljudi se okupio. - Prosečna plata (2026.) biće veća od 1000€! Svojevremeno mi je Dragan Šutanovac rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi ćemo glasati za SNS"! On je toliko korektan da to ni ne negira! - rekao je Vučić… »
Prosečna plata ĆE BITI 1.000 evra Vučić: Šutanovac mi je rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi će…
Večernje novosti 19.02.2022
Foto: Printscreen - Svojevremeno mi je Dragan Šutanovac rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi ćemo glasati za SNS"! On je toliko korektan da to ni ne negira - rekao je predsednik. PROSEČNA PLATA ĆE BITI 1000€ DO KRAJA MANDATA… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Novog Sada: Prisutan veliki broj žandarmerije i policajaca u opremi za razbijanje demonstracija
Danas pre 24 minutajoš 17 povezanih
Ugroženo primirje između Izraela i Libana; Tramp traži oslobađanje talaca pre inauguracije
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić o istraživanju koje je samo on video: Za građane su najveći problem u državi nasilni protesti
Radio 021 pre 24 minutajoš 14 povezanih