Povezane vesti
"Prosečna plata ĆE BITI 1000€ do KRAJA MANDATA SLEDEĆE VLADE!" Vučić se obratio žiteljima Merošina i obradovao ih plavonima za…
Srbija danas 19.02.2022
Veliki broj ljudi se okupio. - Prosečna plata (2026.) biće veća od 1000€! Svojevremeno mi je Dragan Šutanovac rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi ćemo glasati za SNS"! On je toliko korektan da to ni ne negira! - rekao je Vučić. PROSEČNA… »
Prosečna plata ĆE BITI 1.000 evra Vučić: Šutanovac mi je rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi će glasati za SNS…
Večernje novosti 19.02.2022
Foto: Printscreen - Svojevremeno mi je Dragan Šutanovac rekao da "ako dođemo do 2021. do plate od 500€, svi ćemo glasati za SNS"! On je toliko korektan da to ni ne negira - rekao je predsednik. PROSEČNA PLATA ĆE BITI 1000€ DO KRAJA MANDATA SLEDEĆE VLADE… »
Vesti dana »
Dok padaju američke letelice, Tramp proglašava pobedu: Kakva dominacija kad Iran ruši avione i helikoptere?
Mondo pre 2 satajoš 56 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. april: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana toplo i sunčano
Serbian News Media pre 1 danjoš 33 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 14 satijoš 21 povezana
Monfis preokretom započeo poslednji Monte Karlo u karijeri i postavio nove rekorde
RTS pre 3 satajoš 21 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 12 povezanih