Povezane vesti

Ja bih za tebe u vatru skočio! Ša napravio kardinalnu grešku, Osmakčić se razbesneo i opleo po zadrugarima!

Ja bih za tebe u vatru skočio! Ša napravio kardinalnu grešku, Osmakčić se razbesneo i opleo po zadrugarima!

Alo 21.02.2022
Ponižen Marko došao da objasni Ša da je napravio kardinalnu grešku! Marko Osmakčić ne može da prihvati da je on taj koji je dobio mali budžet, pa je ubeđivao Nenada Aleksića Ša da je napravio pogrešan izbor! - Ispalo je da me provlačiš. Meni… »
Debelo moje, slatko! Marko i Viki u nikad većoj ljubavi, ona mu oprostila izdaju sa Marijanom Zonjić!

Debelo moje, slatko! Marko i Viki u nikad većoj ljubavi, ona mu oprostila izdaju sa Marijanom Zonjić!

Alo 21.02.2022
Kod njih ljubav cveta! Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović posle podele budžeta razmenjuju nežnosti kao da nikada nije došlo do svađe! - Oko moje malo - Marko tepa Viktorji. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Ti znaš mene, ja sam i dalje… »
Marijana na aparatima! Palo pomirenje Marka i Viki, karma je čudo!

Marijana na aparatima! Palo pomirenje Marka i Viki, karma je čudo!

Alo 21.02.2022
Stara ljubav zaborava nema. Marko Osmakčić se iznenada pomirio sa Viktorijom Mitrović, koju je prethodno prevario i ostavio zbog Marijane Zonjić. - Znaš da nisi kriv - rekla je Viki. - Kad znam da sam ja ispravan... Nikad neće biti ta emocija, ali… »

Vesti dana »