Повезане вести
Дебело моје, слатко! Марко и Вики у никад већој љубави, она му опростила издају са Маријаном Зоњић!
Ало 21.02.2022
Код њих љубав цвета! Марко Осмакчић и Викторија Митровић после поделе буџета размењују нежности као да никада није дошло до свађе! - Око моје мало - Марко тепа Викторји. ПринтСцреен ИоуТубе/Задруга Оффициал - Ти знаш мене, ја… »
Ја бих за тебе у ватру скочио! Ша направио кардиналну грешку, Осмакчић се разбеснео и оплео по задругарима!
Ало 21.02.2022
Понижен Марко дошао да објасни Ша да је направио кардиналну грешку! Марко Осмакчић не може да прихвати да је он тај који је добио мали буџет, па је убеђивао Ненада Алексића Ша да је направио погрешан избор! - Испало је да ме… »
Маријана на апаратима! Пало помирење Марка и Вики, карма је чудо!
Ало 21.02.2022
Стара љубав заборава нема. Марко Осмакчић се изненада помирио са Викторијом Митровић, коју је претходно преварио и оставио због Маријане Зоњић. - Знаш да ниси крив - рекла је Вики. - Кад знам да сам ја исправан... Никад неће… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 19 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
"Грађани купују и за следећу годину, свега се плаше" - цена пелета драстично скочила на стовариштима широм Србије: Шта кажу произвођачи?
Блиц пре 4 сатијош 9 повезаних
Вељковић пред Штурм: Аустријске екипе играју као немачке, знамо како хоћемо да играмо
Нова пре 34 минутајош 51 повезана