Povezane vesti
Dalile se otac odrekao javno: Sramota me je od nje! Naziva me alkoholičarem i kockarom, zbog nje proživljavam pakao
Mondo 22.02.2022
Huso Mujić pobesneo zbog reči njegove ćerke, pa odlučio da povuke teške poteze. Huso Mujić pobesneo zbog reči njegove ćerke, pa odlučio da povuke teške poteze. Dalila Dragojević nedavno je imala veliku ispovest pred kamerama emisije "Premijera", a tom… »
Javno ću se odreći dalile! Huso Mujić se oglasio nakon ćerkine ispovesti: Voleo sam da kockam i pijem!
Alo 22.02.2022
Huso Mujić o navodima ćerke da je alkoholičar i kockar. Čekam da me produkcija obavesti kada ću moći da joj pošaljem poruku gde ću joj sve reći o njenom boravku u rijalitiju. Dalila Dragojević je u potresnoj ispovesti pred kamerama emisije „Premijera -… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Čak 38 kandidata iz Niša
Gradski portal 018 pre 19 minutajoš 42 povezane
Fon der Lajen pričala o Ratku Mladiću tokom izricanja presude Hašimu Tačiju: "On je počinio najstravičnije zločine"
Mondo pre 34 minutajoš 60 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Sutra sunčano, temperatura do 32 stepena
Serbian News Media pre 1 satjoš 30 povezanih
Nakon presude Tačiju i ostalim vođama OVK: Više uhapšenih u nemirima u Hagu, demonstranti ispred Euleksa u Prištini
Insajder pre 4 minutajoš 167 povezanih
Dodik: Kazna Tačiju i ostalima karikatura pravde koja relativizuje zločine nad Srbima
Nova pre 4 minutajoš 17 povezanih