Povezane vesti
Dalile se otac odrekao javno: Sramota me je od nje! Naziva me alkoholičarem i kockarom, zbog nje proživljavam pakao
Mondo 22.02.2022
Huso Mujić pobesneo zbog reči njegove ćerke, pa odlučio da povuke teške poteze. Huso Mujić pobesneo zbog reči njegove ćerke, pa odlučio da povuke teške poteze. Dalila Dragojević nedavno je imala veliku ispovest pred kamerama emisije "Premijera", a tom… »
Javno ću se odreći dalile! Huso Mujić se oglasio nakon ćerkine ispovesti: Voleo sam da kockam i pijem!
Alo 22.02.2022
Huso Mujić o navodima ćerke da je alkoholičar i kockar. Čekam da me produkcija obavesti kada ću moći da joj pošaljem poruku gde ću joj sve reći o njenom boravku u rijalitiju. Dalila Dragojević je u potresnoj ispovesti pred kamerama emisije „Premijera -… »
Vesti dana »
Lavrov o pregovorima na Aljasci: Vašington priznao ključne uzroke sukoba u Ukrajini
Sputnik pre 21 minutajoš 34 povezane
MSP Srbije: Napadi Crne Gore na predsednika Srbije udarac za međudržavne odnose
Beta pre 21 minutajoš 19 povezanih
U Srbiju stiže ekstremno jaka oluja: Od grmljavine će da se tresu prozori, a pljuskovi će napraviti "vodeni zid"
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Tramp „veoma impresioniran“: Predsednik SAD sastankom u Sijevoj rezidenciji i bogatim radnim ručkom završio posetu Kini
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih