Povezane vesti
Ona manipuliše! Đedović otkrio Nenadu šta mu je Tara rekla pre haosa koji je sinoć izbio, sada je sve jasno!
Alo 23.02.2022
Zadrugari pokušali da mu otvore oči. Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša su razgovarali o Tari Simov i haosu koji se noćas desio na velelpnom imanju: - Ona je meni ispričala skroz drugu priču. Komentarisala je kako je ona stajala sa strane kao… »
Otkriven pravi krivac! Ša otkrio zadrugarima kako je sinoć došlo do brutalnog sukoba između njega i Tare
Alo 23.02.2022
Ispričao im sve, kako je bilo. Nenad Aleksić Ša žalio se zadrugarima kako ga je Tara Simov sinoć napala zbog razgovora sa Matejom Matijevićem: - Ona juče na žurki gleda Mateju i ja je pitam što to radi, ona mi govori kao: "Ja mogu da radim šta… »
Vesti dana »
Američki izbori – Tramp proglasio pobedu: Zahvalan sam narodu što su me izabrali za 47. predsednika (VIDEO)
RTV pre 54 minutajoš 291 povezana
Ko je sve čestitao Trampu na pobedi: Vučić, Vulin, Orban, EU, Netanjahu, Šolc, Zelenski, Bajden...
Radio 021 pre 1 satjoš 64 povezane
Zbog nereda na protestu u Novom Sadu policija preduzela mere protiv 14 lica, identifikaciji i privođenju time nije kraj
RTV pre 4 satijoš 59 povezanih
Amerika, dan posle izbora – Kamala čestitala, Tramp uveren u zlatno doba
RTS pre 28 minutajoš 51 povezana
uživo Crvena zvezda - Barselona (1:2): Poluvreme! Crveno-beli se bore
Euronews pre 29 minutajoš 50 povezanih